- 11% LED-taklampe Connor, smart, Tuya, RGBW

LED-taklampe Connor, smart, Tuya, RGBW

Legg igjen omtale

Opprinnelig pris var: kr 1799.Nåværende pris er: kr 1599.

Dagens beste pris: lampegiganten.nolampegiganten.no
Til butikken
Prisvarsling
×
Send e-post når prisen faller
Send meg prisvarsel for: LED-taklampe Connor, smart, Tuya, RGBW - NOK1,599.00
LED-taklampe Connor, smart, Tuya, RGBW
LED-taklampe Connor, smart, Tuya, RGBW

Opprinnelig pris var: kr 1799.Nåværende pris er: kr 1599.

Beskrivelse

Jeg heter Connor og er den smarteste LED-taklampen i verden. Med RGB- og CCT-funksjon kan jeg endre farge og lysstyrke for å passe til humøret ditt. Jeg har også en stemmeassistent, så du kan gjøre hva som helst med meg bare ved å bruke stemmen din. Du kan kontrollere meg med en fjernkontroll eller med Tuya-appen, og jeg er kompatibel med Amazon Alexa og Google Home, så du kan gjøre hva som helst med meg bare ved å bruke stemmen din.

Prishistorikk

-

Omtaler (0)

Omtaler

0.0 av 5
0
0
0
0
0
Skriv din omtale

Ingen omtaler.

Skriv første omtale for "LED-taklampe Connor, smart, Tuya, RGBW"

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Inneklimapriser
Logo