Om oss

Inneklimapriser.no er en nettside og forbrukerportal som sammenligner inneklima-produkter til boligen. Vi tråler norske nettbutikker og oppdaterer deres priser på alt fra rengjøringsprodukter til produkter som hjelper med luftkvalitet, lys og mye annet som bidrar til et godt inneklima i boligen.

Vi lar også våre brukere rangere og komme med anmeldelser på produktene som selges. På den måte kan vi vise deg hvilket produkt som er best i test i følge forbrukeren – i nåtid!

Dersom du har forslag til hvordan vi kan tilby en enda bedre tjeneste, vennligst benytt denne eposten: salg@spin-vest.no

Firmainformasjon

Inneklimapriser er drevet som en forbrukerportal av Spinvest AS med hovedkontor i Bergen, Norge.

Spinvest AS
Org nr 918 687 181 MVA
Søndre Skogveien 22 L, 5055 Bergen
salg@spin-vest.no

Vi ønsker at inneklimapriser.no er din foretrukne portal for å sammenligne produkter og priser for et godt inneklima.

Vi driver også andre forbrukerportaler som f.eks. Sportogtrening.no, Kitchenradar.no og Barnasprodukter.no

Retningslinjer for våre tjenester

Hvordan sammenligner vi priser?

Vi overvåker norske nettbutikker og oppdaterer våres prisinformasjon tilsvarende deres oppdateringer. Vi forsøker å sammenligne så mange norske nettbutikker som mulig og etterstreber alltid å koble på alle relevante utsalgssteder i vår prissammenligning.

Prisene oppdateres som oftest daglig, men vil i noen tilfeller oppdateres en gang i uken. Dette avhenger av tilgjengelige ressurser og teknisk struktur hos nettbutikkene vi overvåker.

Selv om vi til en hver tid gjør vårt beste for å holde prisinformasjonen til topp standard, må vi likevel ta forbehold om at det kan være feil i priser og øvrig innhold som vi serverer forbruker.

Hvordan foregår tester og rangeringer på Inneklimapriser.no?

Alle våres tester er resultat av brukerne våre sine anmeldelser av produktene i testen. Til forskjell fra andre redaksjonelle og/eller subjektive tester, bruker vi utelukkende data fra brukerne våre sine rangering av produkter.

Som bruker av nettsiden kan du ved å besøke produktsidene legge igjen omtaler og samtidig gi din vurdering av produktet.

Din vurdering av produktet vil deretter være med på å bestemme hvilken rangering produktet får i testene.

Bruker kan legge igjen sin vurdering på samtlige produkter vi har registrert i vår database.

Det er derfor kun forbruker som avgjør hvilke produkt som rangeres som “best i test” i våres test-artikler.

Annonsering hos oss

Vi finansierer nettstedet ved å plassere annonser, enten via lenker til nettbutikker som vi samarbeider med, eller via f.eks. bannerannonser. Vi kan tjene penger ved at du klikker på lenkene du finner på nettstedet, eller ved at du kjøper et produkt som lenken henviser til.

Christian Hoff Olsen Daglig leder Spinvest AS

Christian Hoff Olsen: Daglig leder

Support

Vi svarer på henvendelser etter beste evne og så raskt som mulig. Dersom du har spørsmål kan du kontakte salg@spin-vest.no. eller fyll ut vårt kontaktskjema.

Personvern

Dine opplysninger er trygge hos oss. Vi lover å aldri bruke din personlige informasjon på annet enn å levere gode brukeropplevelser.

Les vår personvernerklæring

Reservasjon

Selv om vi gjør vårt ytterste i vårt redaksjonelle arbeid, undersøkelser, samt samling av produkter og priser, så reserverer vi oss for feil i innhold og priser.

Inneklimapriser
Logo