Aircondition: Test av de 10 beste aircondition-produktene til boligen (mai 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har rangert de 12 beste aircondition-produktene.

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

Forbrukeren har testet 14 Airconditions. Nedenfor viser vi deg de 10 beste Aircondition-alternativene. Produktene blir rangert etter best i test og er basert på 0 anmeldelser fra brukerne våres.

Slik kårer vi beste Aircondition

  1. Vi legger til alle Airconditions vi finner i norske nettbutikker
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her

Skal du kjøpe Aircondition på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Woods Cortina Silent 12K er et klimaanlegg som kommer med en kjølekapasitet på 3,5 kW (12 000 BTU) for områder opptil 35 m². Den er utstyrt med berøringsskjerm for enkel betjening, og du kan bruke fjernkontrollen til å endre temperatur og viftehastighet. Dette klimaanlegget har også en timerfunksjon, slik at du kan stille inn det til å slå seg på eller av til bestemte tider.

kr 6859
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Innova IGPCX-27-1 er en bærbar klimaanlegg med en kjøleeffekt på 2,6 kW og luftstrøm på opptil 320 m³/t. Den har en kapasitet på 1150 W og passer for rom mellom 11-20 m². Kjøleaggregatet er et enkelt og effektivt sett for å skape herlig kjølighet i rommet.

kr 4844
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Innova IGPCX-35-1 er et bærbart klimaanlegg som er perfekt for rom på opptil 28 kvadratmeter. Med en kjøleeffekt på 3,5 kW og en luftstrøm på opptil 380 kubikkmeter i timen vil denne enheten gi deg en herlig kjølighet i rommet. Det er en enkel og effektiv måte å skape denne kulheten på.

kr 5929
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Du jobber hardt og fortjener å komme hjem til et kult, komfortabelt hus. AC Milan 9K WiFi Smart Home er et bærbart og kompakt klimaanlegg som raskt og effektivt senker temperaturen i hjemmet eller på arbeidsplassen. Den er enkel å installere og bruke, og er det perfekte tillegget til ditt smarte hjem.

kr 5581
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Du fortjener det beste, og vi er her for å sørge for at du får det. AC Cortina Silent 12K WiFi er det mest avanserte og effektive klimaanlegget på markedet. Den er kompakt, stillegående og rask til å kjøle ned hjemmet eller arbeidsplassen. Du trenger aldri å bekymre deg for å bli for kald eller for varm igjen.

kr 7031
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

AC Venezia 18K Smart Home er det kraftigste klimaanlegget på markedet. Den senker raskt og effektivt temperaturen i hjemmet eller kontoret, og gir deg et behagelig inneklima hele året. Denne AC-enheten er lett å flytte dit den er nødvendig for øyeblikket og kommer med alt du trenger for å installere den.

kr 10459
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Med eeese Nora Air Conditioning kan du endelig nyte den kjølige, avslappende følelsen av en sommernatt uten å måtte bekymre deg for varmen. Dette klimaanlegget er perfekt for de som ønsker å holde seg kjølige og komfortable hele året. Med et anbefalt arbeidsareal på opptil 35 m2 har den fireveis retningsstyring av luftviften og en kjølekapasitet på 12 000 BTU. Den kommer også med en smart 24-timers timer som lar deg stille inn ønsket temperatur og tiden du vil at den skal slås av eller på.

kr 5700
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Kaya klimaanlegg er et mobilt klimaanlegg med A-klassifisert energieffektivitet, vaskbart filter, LD og berøringsskjerm samt fjernkontroll. Med den innebygde 24-timers timerfunksjonen kan du alltid komme hjem til et deilig avkjølt hjem.

kr 4650
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no
Vår eeese Alba klimaanlegg er designet for små oppholdsrom. Den har en A-klassifisert energieffektivitet, 7000 BTU, og et vaskbart filter. Den har også berøringsskjerm og fjernkontroll. Med dette klimaanlegget kan du få tilbake kjølig plass på kort tid!
kr 4350
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Hold deg kjølig denne sommeren med Meacos nye bærbare klimaanlegg. MeacoCool MC Air er den perfekte løsningen for de som leter etter et energieffektivt, støysvak klimaanlegg for å holde rommet sitt kjølig og komfortabelt. MC Air passer for rom opp til 28m2 og leveres med hjul for enkel bevegelse rundt i huset.

kr 8499
Vis i butikk
Dagens beste pris: fr135.net

Alba 3-i-1 AC er et fullt utstyrt, intelligent og tilkoblet klimaanlegg. Den har en innebygd vifte og kan styres fra hvor som helst med en Internett-tilkobling. Dette klimaanlegget er designet for å være enkelt å bruke, slik at du kan skape det perfekte inneklimaet for hjemmet ditt.

kr 2299
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Ofte stilte spørsmål om Aircondition

Hovedforskjellen mellom luftkjølere og airconditioner er at luftkjølere er mindre enheter som bruker vann eller is for å kjøle luften, mens airconditioner er større enheter som bruker kjølemedier og kompressorer for å kjøle luften, og som også kan filtrere og kontrollere luftfuktigheten.

For å beregne hvor mye airconditionen din vil koste i strøm, kan du prøve å bruke en strømkalkulator eller en strømøkonomisk beregner. Disse verktøyene kan hjelpe deg å estimere hvor mye strøm airconditionen din bruker, og hva det vil koste deg i strømutgifter basert på din lokale strømpris.

Det kan også være lurt å sjekke strømforbruket til airconditionen din ved å se på strømforbruksetiketten, eller ved å bruke en strømmåler for å måle strømforbruket mens airconditionen er i bruk. Dette kan gi deg et mer nøyaktig bilde av hvor mye strøm airconditionen din bruker, og hva det vil koste deg i strømutgifter.

Det er imidlertid viktig å huske på at strømforbruket til en aircondition kan variere avhengig av bruksmønsteret, så det kan være lurt å justere innstillingene på airconditionen etter behov for å spare strøm og øke airconditionens levetid.

Hovedforskjellen mellom varmepumper og airconditioner er at varmepumper bruker en kjøle- og varmevæske for å overføre varme, mens airconditioner bruker kjølemedier og kompressorer for å kjøle luften. Varmepumper kan også brukes til å varme opp et rom om vinteren, mens airconditioner kun kan brukes til å kjøle ned et rom.

Varmepumper er enheter som bruker en kjøle- og varmevæske for å overføre varme fra et område med lave temperaturer til et område med høyere temperaturer. De kan brukes til å varme opp et rom om vinteren ved å overføre varme fra uteluften til rommet, og de kan også brukes til å kjøle ned et rom om sommeren ved å overføre varme fra rommet til uteluften.

Airconditioner, på den annen side, er enheter som bruker kjølemedier og kompressorer for å kjøle luften i et rom. De trenger et strømuttak for å fungere, og de kan også filtrere luften og kontrollere luftfuktigheten i tillegg til å kjøle luften.

Ja, klimaanlegg og airconditioner er det samme. Klimaanlegg er en betegnelse på en enhet som brukes til å kontrollere temperaturen, luftfuktigheten og luftkvaliteten i et rom eller et bygning.

Det er vanligvis ikke nødvendig å ha airconditionen på om vinteren, da luften vanligvis ikke er så varm og fuktig at det er behov for å kjøle den ned. Airconditioner er hovedsakelig designet for å kjøle ned luften om sommeren, når temperaturen er høy og fuktigheten er lav.

Det er imidlertid mulig å bruke airconditionen som et hjelpemiddel for å kontrollere luftfuktigheten i rommet om vinteren, spesielt hvis du bor i et område med høy luftfuktighet eller hvis du har problemer med mugg og sopp på grunn av høy luftfuktighet. I slike tilfeller kan det være lurt å sette airconditionen på lav temperatur og la den kjøre i korte perioder for å fjerne overskytende fuktighet fra luften.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 4.6 / 5. Antall vurderinger: 9

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo