Bordvifte: Test av de 5 beste bordviftene til varme dager (juni 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har rangert de 5 beste bordviftene.

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

Testen består av 6 bordvifter. Nedenfor viser vi deg de 5 som kommer best ut. Kåringen av beste bordvifte er for øyeblikket basert på 3 anmeldelser fra brukerne våres.

Slik kårer vi beste bordvifte:

  1. Vi legger til alle bordvifter vi finner i norske nettbutikker.
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe bordvifte på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Roboteksperten, Staypro og Bedre inneklima.

Quiet Mark-sertifisert. Den beste viften i testen. Lavt strømforbruk og kan blåse i alle retninger. MeacoFan 1056 er Quiet Mark-sertifisert og den beste viften i testen. Det betyr at det er den mest stillegående viften i testen, som har DC-motor og i tillegg er veldig kraftig. Den er perfekt for de som ønsker en lav effekt, stillegående og elegant design som kan blåse i alle retninger.

kr 1999
Vis i butikk
Dagens beste pris: fr135.net

Ariete bordvifte 844 er et praktisk og elegant valg for ethvert hjem. Den er perfekt for de som vil kjøle seg ned i varmen, men ikke har plass til en vifte i full størrelse. De tre hastighetene lar deg velge mellom sterke luftstrømmer eller en mild bris.

kr 499
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Boneco Goodness F50 er en liten bordvifte som tilbyr tradisjonell kvalitet. Den har en liten og elegant design, så den egner seg til personlig bruk. Den kan brukes hvor som helst, siden den har en USB-tilkobling.

kr 699
Vis i butikk
Dagens beste pris: fr135.net

MeacoFan 260C er den perfekte bærbare viften for deg. Den er lett og kan brukes som skrivebordsvifte, bordvifte eller til og med campingvifte. Den har et oppladbart litiumbatteri med 10 timers driftstid og 4 hastigheter å velge mellom. Den er laget av slitesterke materialer, så du kan bruke den i mange år fremover.

kr 699
Vis i butikk
Dagens beste pris: fr135.net

Vift deg frem til et kjøligere og mer komfortabelt hjem med Gelia 02.0000773 bordvifte. Den har to hastighetsinnstillinger og en 2-trinns oscillasjon eller fast posisjon. Viften har en vippefunksjon, som lar deg justere luftstrømmens retning, og den er enkel å rengjøre takket være de avtakbare bladene.

kr 270
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Relevante forbrukertester

Enklere liv tester bordvifte (Se video)

Ofte stilte spørsmål om bordvifter

Det kan være lurt å tenke på størrelse, energieffektivitet, styrke, stil, pris, lydnivå, funksjoner og sikkerhet når du skal velge en bordvifte.

Dette avhenger av modellen din, men generelt sett vil du bare trenge å slå den på og justere innstillingene (for eksempel luftstrømmen eller vinkelen på bladene) etter behov.

Dette avhenger av modellen din. Noen bordvifter er laget spesielt for bruk innendørs, mens andre er laget for bruk både innendørs og utendørs. Sjekk produsentens anbefalinger og sørg for at du bruker viften i riktig miljø.

Dette avhenger av modellen din, men generelt sett bør du sørge for å holde viften ren og fri for støv og skitt. Du kan også sjekke produsentens anbefalinger for eventuell annen vedlikehold, for eksempel bytte av luftfilter.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 9

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo