Grovstøvsuger: Test av de 12 beste grovstøvsugerne til en grovere jobb (juni 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har rangert de 12 beste grovstøvsugerne.

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

Testen består av 19 grovstøvsugere. Nedenfor viser vi deg de 12 som kommer best ut. Kåringen av beste grovstøvsuger er for øyeblikket basert på 1 anmeldelser fra brukerne våres.

Slik kårer vi beste grovstøvsuger:

  1. Vi legger til alle grovstøvsugere vi finner i norske nettbutikker.
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe grovstøvsuger på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Spar tid og penger med Makitas VC2512L støvsuger. Denne støvsugeren er perfekt for rengjøring av verkstedet, garasjen eller hjemmet takket være L-klasse-filteret som fjerner 99 % av støvet. Den har også et strømuttak som automatisk starter og stopper når den er koblet til elektroverktøy. Med en 25 liters beholder er denne støvsugeren ideell for våt og tørr bruk.

kr 2276
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Vi vet alle at DIY-prosjekter er morsommere med en støvsuger. Med vår L-klassifiserte, 1000W Makita VC3011L våt- og tørrstøvsuger kan du rydde opp i alt rotet du lager. Med 30 liters kapasitet og et strømuttak med automatisk start/stopp for tilkobling til elektroverktøy er denne støvsugeren perfekt for ethvert prosjekt.

kr 2930
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Nilfisk ATTIX 33-2M IC, den kraftige, intelligente og effektive våt- og tørrstøvsugeren. Med en kraftig 1400W motor og 30 liters beholder har ATTIX 33-2M IC en luftstrøm på 4500 liter/min og 250 mbar sugekraft. Utstyrt med det automatiske InfiniClean filterrengjøringssystemet, er det en ekte allrounder for enhver type overflate eller gulv. Støvklasse M.

kr 9896
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Kraftig, allsidig og effektiv: IPC GS 3/78 W&D våt- og tørrstøvsugeren er en profesjonell drøm som går i oppfyllelse. De tre kraftige motorene gjør det mulig å støvsuge vått og tørt skitt i alle miljøer. Denne industristøvsugeren er godt utstyrt med en lang slange, et teleskoprør, en bred dyse og mange flere verktøy. Den ergonomiske designen gjør den enkel å betjene, mens den sterke sugekraften gjør den til en effektiv rengjøringsassistent.

kr 8634
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Nilfisk Aero 21-01 PC er den perfekte støvsugeren for alle som trenger et kraftig og allsidig verktøy for å rengjøre hjemmet sitt. Med en 1250W motor, 3600l/min luftstrøm og 210 mBar sugekraft, vil den fjerne smuss og støv fra alle overflater i huset ditt. Det halvautomatiske Push&Clean-filterrensesystemet sikrer at filtrene dine alltid er hygieniske, og blåsefunksjonen gir deg en ekstra måte å rengjøre enhver overflate på.

kr 3671
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Hva kan en grovstøvsuger gjøre? (Se video)

Ofte stilte spørsmål om grovstøvsugere

Grovstøvsuger er en type støvsuger som er designet for å suge opp store partikler som sand, stein, skitt og lignende fra gulv og andre overflater. De er ofte brukt på byggeplasser, i industrielle lokaler og andre steder der det kan være behov for å fjerne grovskitt og annet avfall fra gulv og andre overflater. Grovstøvsugere har ofte en større beger eller pose enn vanlige støvsugere, slik at de kan samle opp mer avfall på en gang.

De kan også være utstyrt med en rekke ulike typer munnstykker og tilbehør som gjør dem egnet for å fjerne ulike typer avfall fra ulike overflater.

Ja, det er mulig å støvsuge sand med en grovstøvsuger. Grovstøvsugere er spesielt designet for å suge opp store partikler som sand, og de har ofte en større beger eller pose enn vanlige støvsugere, slik at de kan samle opp mer sand på en gang. Det kan være lurt å bruke et munnstykke med et grovt nett eller en børste for å fjerne sandet fra gulvet, da dette kan hjelpe til med å løsne sandet og gjøre det enklere å suge opp. Det kan også være lurt å starte med å støvsuge opp eventuelle store partikler som stein eller skitt først, slik at disse ikke blokkerer støvsugerens filtre.

Det anbefales å skifte Hepa-filteret regelmessig for å sikre at støvsugeren fungerer optimalt. Hvor ofte du bør skifte filteret avhenger av hvor ofte du bruker støvsugeren, hva du støvsuger og hvilken type filter du har.

Noen produsenter anbefaler å skifte Hepa-filteret hver 6. måned eller etter 1-2 års bruk, mens andre anbefaler å skifte filteret hver 3. måned eller etter 6-12 måneders bruk. Det kan også være lurt å sjekke produsentens anbefalinger for filteret du har, da dette kan variere fra merke til merke og modell til modell.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 9

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo