Dampvasker: Test av de 9 beste dampvaskerne (mai 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har rangert de 9 beste dampvaskerne.

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

# Produkt
1 Kärcher SC 3 EasyFix Premium - Best i test
2 Ariete 4146 XVapor Deluxe - En god nummer to
3 Kärcher SC 2 Deluxe EasyFix

Testen består av 9 dampvaskere. Nedenfor viser vi deg de 9 som kommer best ut. Kåringen av beste dampvasker er for øyeblikket basert på 0 anmeldelser fra brukerne våres.

Slik kårer vi beste dampvasker:

 1. Vi legger til alle dampvaskere vi finner i norske nettbutikker.
 2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
 3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe dampvasker på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Computersalg.

Ram 4146 XVapor Deluxe er en elegant, stilig og kraftig fordamper. Den har en stor LCD-skjerm som viser batterilevetid, temperatur og gjenværende tid. Den har også en USB-ladeport for enkel opplading. Ram 4146 XVapor Deluxe har også en automatisk avstengingsfunksjon som aktiveres etter 10 minutter uten bruk.

kr 1991
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

SC 2 Deluxe er den mest kompakte og lette høytrykksvaskeren i EasyFix-serien. Den er perfekt for rengjøring av små områder, som terrasser, stier og trapper, campingvogner og hagemøbler. SC 2 Deluxe er også ideell for bruk i mindre hager, hvor lagringsplass er på en premie.

kr 1724
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Kärcher SV 7 er en kraftig, men kompakt og lett støvsuger som er perfekt for å rydde opp i småjobber. Den har en høy sugeeffekt på 1250W og en stor tankkapasitet på 6,5L. Den er også utstyrt med en automatisk ledningsopprulling, noe som gjør det enkelt å rydde opp uten problemer.

kr 5734
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Polti Vaporetto Lecoaspira PVEU0082 er en støvsuger som har en integrert vanntank. Den er designet for hjem med kjæledyr, allergier og astmasyke. Denne maskinen er utstyrt med et filter som fanger opp 99 % av støvpartiklene som slippes ut i luften under renseprosessen.

kr 5166
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Polti Vaporetto ECO PRO 3.0 er en ultra-energieffektiv, profesjonell damprenser med et patentert, innovativt design. Det er et must for alle som ønsker å rengjøre hjemmet eller bedriften slik proffene gjør.

kr 4060
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Karcher SC 2 EasyFix er en kraftig og effektiv høytrykkspyler som er designet for enkel bruk. Den integrerte slangetrommelen og innebygd oppbevaring for vaskemiddeltanken og tilbehøret gjør Karcher SC 2 EasyFix til en alt-i-ett-løsning for rengjøringsbehovene dine i husholdningen.

kr 1418
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Polti Vaporetto Smart 100 T er den smarteste og mest avanserte damprenseren. Med sine mange funksjoner er det den ultimate damprenseren for hjemmet ditt. Den har en rekke funksjoner som gjør rengjøringen mer effektiv og praktisk. Polti Vaporetto Smart 100 T kommer med en intelligent pekeplate, fjernkontroll og en rekke tilbehør for å rengjøre enhver overflate.

kr 2736
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Polti Vaporetto SMART 40 er den mest avanserte dampmoppen på markedet. Den er utstyrt med et stort og kraftig 1800W varmeelement, et smart design og det siste innen dampteknologi. Vaporetto SMART 40 er et must for ethvert hjem.

kr 1989
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Slik velger du riktig dampvasker

Det er flere faktorer du bør vurdere når du skal velge en dampvasker. Her er noen ting du bør tenke på:

 1. Størrelse: Velg en dampvasker som passer til dine behov og ditt hjem. Det finnes ulike størrelser på dampvasker, og det kan være lurt å velge en størrelse som passer til størrelsen på huset eller leiligheten din.
 2. Type dampvasker: Velg en dampvasker som passer til dine behov. Det finnes ulike typer dampvasker, som kan være mer egnet for ulike typer rengjøring.
 3. Pris: Velg en dampvasker som passer innenfor budsjettet ditt. Det kan være lurt å sammenligne priser på ulike dampvasker, og å vurdere hvilken løsning som gir mest verdi for pengene.
 4. Funksjoner: Velg en dampvasker med funksjoner som passer til dine behov. Det finnes ulike funksjoner på dampvasker, som for eksempel justerbar dampinnstilling, ekstra vedlegg, og ulike rengjøringsmidler.
 5. Garanti: Velg en dampvasker med en god garanti. Dette vil gi deg trygghet i tilfelle det skulle oppstå problemer med dampvasker.

Slik fungerer en dampvasker (Se video)

Ofte stilte spørsmål om dampvaskere

En dampvasker kan være et godt valg for rengjøring av mange forskjellige overflater i hjemmet ditt. Dampvaskeren fungerer ved å utnytte damp og varme for å løsne opp skitt og smuss, og kan være effektive for å fjerne en rekke ulike typer avflekker. En dampvasker kan også være bra for å fjerne bakterier og mikrober fra overflater, og kan være et godt alternativ for de som ønsker å unngå å bruke kjemikalier i rengjøringsprosessen.

Den kan være særlig nyttige for å rengjøre harde overflater som fliser, stein, klinker, og parkett, men kan også være bra for å rengjøre tekstiler og andre myke materialer. Å arbeider med en dampvasker kan være litt mer tidskrevende å bruke enn andre typer rengjøringsutstyr, da det kan ta litt lengre tid å få dampen til å løsne opp skitt og smuss, men mange opplever at resultatet er verdt det.

Dampvasker kan være et godt valg for å rengjøre en rekke ulike overflater i hjemmet ditt. Her er noen eksempler på ting du kan vaske med en dampvasker:

 

 1. Fliser, stein, klinker og parkett: Dampvasker kan være et godt valg for å rengjøre harde overflater som fliser, stein, klinker og parkett. Dampen kan løsne opp skitt og smuss, og gjøre det enkelt å tørke overflatene ren.
 2. Møbler og tekstiler: Dampvasker kan også være bra for å rengjøre møbler og tekstiler, som for eksempel sofaer, madrasser og puter. Dampen kan løsne opp skitt og smuss, og gjøre det enkelt å tørke overflatene ren.
 3. Kjøkkenutstyr: Dampvasker kan også være nyttige for å rengjøre kjøkkenutstyr, som for eksempel kjøleskap, ovner og kokeplater. Dampen kan løsne opp skitt og smuss, og gjøre det enkelt å tørke overflatene ren.
 4. Bad: Dampvasker kan også være bra for å rengjøre baderomsfliser, dusjkabinetter og andre harde overflater i badet. Dampen kan løsne opp skitt og smuss, og gjøre det enkelt å tørke overflatene ren.

 

Det er imidlertid viktig å huske på at dampvasker ikke er egnet for alle typer overflater, og at det kan være lurt å sjekke produsentens anbefalinger før du bruker en dampvasker på en gitt overflate.

Det er mulig å bruke dampvasker til å rengjøre sofaer, men det er viktig å huske på at ikke alle typer sofaer tåler å bli vasket med damp. Det er derfor lurt å sjekke produsentens anbefalinger før du bruker en dampvasker på sofaen din.

Hvis du vil bruke en dampvasker til å rengjøre sofaen din, bør du følge disse trinnene:

 1. Fjern løst skitt og smuss fra sofaen ved hjelp av en støvsuger eller en børste. Dette vil gjøre det enklere for dampvasker å løsne opp eventuelle gjenværende flekker og skitt.
 2. Sett dampvasker på laveffekt-innstillingen, og prøv å unngå å holde den for lenge på ett sted. Dampvasker kan skade sofaen hvis den blir for varm eller for lenge på ett sted.
 3. Tørk av sofaen med en myk klut etter at du har vasket den med dampvasker. Dette vil hjelpe til å fjerne eventuelle rester av skitt og smuss, og gi sofaen en fin finish.
 4. La sofaen tørke helt før du bruker den igjen. Dette vil hjelpe til å unngå at sofaen blir fuktig eller klam.

Det er også viktig å huske på at det kan være lurt å prøve ut dampvasker på en liten, ikke-synlig del av sofaen først, for å sjekke om den tåler å bli vasket med damp. Hvis du merker at sofaen blir skadet eller endrer farge når du vasker den med dampvasker, bør du velge en annen rengjøringsmetode.

Det er mulig å bruke dampvasker til å rengjøre laminatgulv, men det er viktig å huske på at laminatgulv ikke tåler å bli vasket med for mye vann eller for høy temperatur. Det er derfor lurt å følge produsentens anbefalinger nøye når du bruker en dampvasker på laminatgulvet ditt.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 10

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo