PIR-Detektor: Test av de 11 beste PIR-detektorene til hjemmet (juli 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har rangert de 11 beste PIR-detektorene.

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

# Produkt
1 NookBox VST-862-IL IR-detektor med kamera, trådløs - Best i test
2 NookBox IR-9/16SL-F1 IR-detektor trådløs - En god nummer to
3 DSC 114307 IR-detektor 90°, med kamera PG8934

Testen består av 6 PIR-detektorer. Nedenfor viser vi deg de 11 som kommer best ut. Kåringen av beste PIR-detektor er for øyeblikket basert på 1 anmeldelser fra brukerne våres.

Slik kårer vi beste pir-detektor:

  1. Vi legger til alle PIR-detektor vi finner i norske nettbutikker.
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe PIR-detektor på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Du kommer ikke til å gå glipp av noe med vår NookBox IR-detektor. Med 360° dekning vil du kunne se alt! Det er en trådløs takmontert bevegelsesdetektor som dekker opptil 8 m i diameter (med en høyde på 2,7–4 m). Med sin evne til å registrere bevegelse opptil 10 m unna, vil du kunne holde et øye med huset ditt og vite når noen kommer.

kr 1253
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Slik fungerer PIR-detektorer (Engelsk video)

Ofte stilte spørsmål om PIR-detektorer

PIR-detektor er en forkortelse for “passive infrarøde detektor”. Dette er en type detektor som brukes til å registrere varmekilder, som for eksempel mennesker eller dyr, ved hjelp av infrarød stråling.

PIR-detektoren består av en sensor som registrerer endringer i infrarød stråling i omgivelsene. Når detektoren registrerer en varmekilde, sender den et signal til en alarm eller en annen type enhet, som for eksempel et lys.

PIR-detektorer brukes ofte i alarmsystemer for å registrere bevegelser i huset eller i området rundt huset. De kan også brukes i andre sammenhenger, for eksempel for å aktivere belysning når det blir mørkt, eller for å aktivere varmekilder i huset når det blir kaldt.

PIR-detektorer er en populær type detektor på grunn av sin enkle og effektive funksjon, og de er ofte billigere enn andre typer detektorer.

Det kan være ulike feilkilder som kan påvirke funksjonen til en PIR-detektor. Her er noen mulige feilkilder som kan være aktuelle:

  1. Støy: PIR-detektoren kan få false alarm eller feilmeldinger hvis den plukker opp støy fra andre kilder, som for eksempel elektriske motorer eller andre elektriske enheter.
  2. Refleksjoner: PIR-detektoren kan få false alarm eller feilmeldinger hvis den plukker opp refleksjoner fra varme kilder, som for eksempel solen eller en varmepumpe.
  3. Mottakeren: PIR-detektoren kan ha problemer med å fungere som den skal hvis mottakeren, det vil si den delen av detektoren som mottar signalet fra sensoren, ikke fungerer som den skal.

Plassering: PIR-detektoren kan ha problemer med å fungere som den skal hvis den er plassert på et sted med dårlig luftgjennomstrømning, eller hvis den er plassert for nær varme kilder eller andre kilder til forurensning.

En optisk detektor er en type detektor som bruker lys for å registrere endringer eller hendelser i omgivelsene. Optiske detektorer kan være utstyrt med en lyskilde, som for eksempel en LED-lampe, og en lysføler, som for eksempel en fotocelle eller en fotodiode.

Når lyskilden sender ut lys, vil lysføleren registrere endringer i lysnivået. Hvis lysføleren registrerer en endring, vil den sende et signal til en alarm eller en annen type enhet.

Optiske detektorer brukes ofte i alarmsystemer for å registrere bevegelser i huset eller i området rundt huset. De kan også brukes i andre sammenhenger, for eksempel for å aktivere belysning når det blir mørkt, eller for å aktivere varmekilder i huset når det blir kaldt.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 10

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo