Komfyrvakt: Test av de 12 beste komfyrvaktene til et sikkert hjem (mai 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har rangert de 12 beste komfyrvaktene.

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

# Produkt
1 Rutab 1340226 Komfyrvakt 3-fase, med ledningssett - Best i test
2 Rutab 1340232 Komfyrvakt 3-fase, perilex-uttak - En god nummer to
3 Norwesco 420208 Komfyrvakt 400 V, perilex-uttak

Testen består av 12 komfyrvakter. Nedenfor viser vi deg de 12 som kommer best ut. Kåringen av beste komfyrvakt er for øyeblikket basert på 1 anmeldelser fra brukerne våres.

Slik kårer vi beste komfyrvakt:

  1. Vi legger til alle komfyrvaktene vi finner i norske nettbutikker.
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe komfyrvakt på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Denne komfyrvakten er en må-ha sikkerhetsanordning for ethvert kjøkken! Den trådløse monitoren vil varsle deg når komfyren er på og timeren slår den av automatisk etter 60 minutter. Monitoren kan monteres på veggen i en høyde på 45-70 cm over ovnen din. Reléboksen kan kobles til alle typer elektrisk komfyr og har en Perilex-uttak for et apparat med automatisk avstenging.

kr 5240
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Med Norwegian 420208 trenger du aldri å bekymre deg for at ovnen din er en fare. Denne komfyrmonitoren er laget for å vare og er testet og godkjent i henhold til standard SS-EN 50615 for komfortmonitorer. Komfyrvakten leveres i et komplett sett som er både enkel å installere og enkel å bruke, noe som gjør den til en utmerket investering for ethvert kjøkken.

kr 7258
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Rutab 1340227 Komfyrvakt er en veldig enkel og rask installasjon og fungerer på alle typer elektriske komfyrer. Komfyrvakten består av 2 stk. moduler monteres trådløs varmevakt 45-70 cm på veggen over koketoppen med innebygget varmevakt og timer, reléboks for fast installasjon. Produktet er utformet på en slik måte at det ikke krever noen modifikasjoner på selve ovnen.

kr 5559
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Rutab komfyrvakt er en trådløs varmevakt som varsler deg når varmen er for høy. Monitoren består av 2 moduler, en trådløs varmemonitor og en timer som monteres på veggen over ovnen din. Timeren vil avgi alarm når det er på tide å skru ned varmen, og vil også gi en alarm hvis temperaturen blir for høy.

kr 6258
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Lei av at komfyren din brenner maten din? Norsk 420209 er løsningen! Med varmemonitor, komfyrmonitor og manuell start er den et must for ethvert kjøkken. Den er testet og godkjent i henhold til standarden SS-EN 50615 for komfortmonitorer. Komfyrvakten leveres i et komplett sett som både er enkelt å installere og enkelt å bruke.

kr 6487
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Slik bruker man en komfyrvakt (se video)

Ofte stilte spørsmål og svar om komfyrvakten

Ja, det er mulig å montere en komfyrvakt selv så lenge du følger instruksjonene som følger med produktet nøye og tar forholdsregler for å sikre at det blir gjort på en trygg måte. Det er imidlertid viktig å huske at det å installere en komfyrvakt kan være en teknisk utfordring, og det kan være lurt å søke hjelp fra en fagperson hvis du ikke har erfaring med dette.

I noen tilfeller kan installasjonen av en komfyrvakt være relativt enkel og kan koste fra rundt 1000 kroner og oppover. I andre tilfeller kan installasjonen være mer kompleks og koste mer, avhengig av hva som kreves for å fullføre installasjonen.

I Norge er det påbudt med komfyrvakt i boliger med kjøkken på soveromsnivå eller over garasje eller annet rom med biloppstillingsplass. Dette gjelder for boliger som er oppført etter 1. januar 1995.

hvor ofte komfyrvakten din blir brukt. Det anbefales vanligvis å bytte batteriet i komfyrvakten minst en gang årlig for å sikre at den fungerer optimalt.

Ja, det er mulig å slå av komfyrvakten hvis du ønsker det. Dette kan være lurt hvis du for eksempel skal utføre vedlikehold eller reparasjon på komfyren din, eller hvis du ikke planlegger å bruke denne i en periode.

For å slå av komfyrvakten, vil du vanligvis trykke på en knapp eller bryter som befinner seg på komfyrvakten selv eller på kontrollpanelet. Det kan også være lurt å følge instruksjonene som følger med komfyrvakten din for å finne ut hvordan du skal gå frem for å slå den av.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 13

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo