Gulvvifte: Test av de 5 beste gulvviftene (mai 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har rangert de 5 beste gulvviftene.

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

Testen består av 5 gulvvifter. Nedenfor viser vi deg de 5 som kommer best ut. Kåringen av beste gulvvifte er for øyeblikket basert på 1 anmeldelser fra brukerne våres.

Slik kårer vi beste gulvvifte:

  1. Vi legger til alle gulvvifter vi finner i norske nettbutikker.
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe gulvvifte på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Roboteksperten, Staypro og Bedre inneklima.

Leter du etter en vifte for å kjøle ned hjemmet ditt og sende frisk luft fra viften? Ariete gulvviften er det perfekte valget. Den er utstyrt med en timer på opptil 120 minutter og har en tidløs design som passer inn i ethvert hjem. Den tidløse, hvite fargen gjør at den vil passe inn i enhver innredning.

kr 658
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Gelia 4000007751 er en liten og lydløs gulvvifte som kan plasseres i ethvert hjørne av hjemmet ditt. Viften har tre hastigheter og kan brukes i både "på" og "av" modus. Det følger også med en 160 cm kabel med plugg, så du trenger ikke bekymre deg for å gå tom for strøm.

kr 752
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Med Smartmis 2S kan du endelig få en god natts søvn. Den smarte gulvviften er den perfekte løsningen for varme netter når du ikke får sove på grunn av varmen. Den lager ingen lyd og er lett å transportere slik at du kan ta den med deg uansett hvor du går.

kr 1190
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Smartmi 3 er en smart gulvvifte som kan plasseres hvor som helst du vil uten behov for uttak. Den har et innebygd oppladbart batteri som varer i 20 timer, slik at du kan ta den med ut på terrassen på dagtid og inn på soverommet om natten. Viften kommer med en fjernkontroll, slik at du kan justere hastigheten og svingningen fra hvor som helst i rommet.

kr 1690
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Relevante forbrukertester

Slik velger du riktig gulvvifte

Her lister vi opp noen viktige punkt for å lettere kunne velge rett gulvvifte.

  1. Energieffektivitet: Velg en gulvvifte med høy energieffektivitet for å spare strøm og redusere strømregningen.
  2. Styrke: Tenk på hvor sterk viften trenger å være for å dekke behovene dine. En sterk vifte kan være nyttig i store rom eller for å kjøle ned et rom raskt, men den vil også være mer energikrevende.
  3. Stil: Velg en vifte som passer inn i interiøret ditt. Det finnes mange forskjellige stiler å velge mellom, fra enkle og moderne til mer klassiske og elegante.
  4. Pris: Sammenlign priser på ulike gulvvifter og velg en som passer innenfor budsjettet ditt. Husk at du kan spare penger på lang sikt ved å velge en energieffektiv vifte.
  5. Lydnivå: Sjekk om viften har et lavere lydnivå enn andre modeller, spesielt hvis du planlegger å bruke den i et rom der du ønsker å holde lydnivået så lavt som mulig (for eksempel et soverom).
  6. Funkjoner: Tenk på om du ønsker en vifte med flere innstillinger, som for eksempel mulighet for å justere luftstrømmen eller vinkelvinklingen på bladene.
  7. Sikkerhet: Sjekk om viften har en automatisk avstengning for å unngå ulykker

Stillegående gulvvifte med app (Se video)

Ofte stilte spørsmål om gulvvifter

En gulvvifte er en elektrisk enhet som brukes til å blåse luft og kjøle ned et rom. De kan være trådløse og kan lett flyttes fra rom til rom, eller de kan festes til gulvet med en monteringsplate.

Det kan være lurt å tenke på størrelse, energieffektivitet, styrke, stil, pris, lydnivå, funksjoner, montering og sikkerhet når du skal velge en gulvvifte.

Dette avhenger av modellen din, men generelt sett vil du bare trenge å slå den på og justere innstillingene (for eksempel luftstrømmen eller vinkelen på bladene) etter behov.

Dette avhenger av modellen din. Noen gulvvifter er laget spesielt for bruk innendørs, mens andre er laget for bruk både innendørs og utendørs. Sjekk produsentens anbefalinger og sørg for at du bruker viften i riktig miljø.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 9

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo