Luftrenser: Test av de 12 beste luftrenserne for frisk luft inne (april 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har rangert de 12 beste luftrensere.

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

Forbrukeren har testet 30 luftrensere. Nedenfor viser vi deg de 12 beste luftrenserne. Produktene blir rangert etter best i test og er basert på 1 anmeldelser fra brukerne våres.

Slik kårer vi beste luftrenser:

  1. Vi legger til alle luftrensere vi finner i norske nettbutikker
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her

Skal du kjøpe luftrenser på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Bedre inneklima og Roboteksperten.

Renere luft betyr et sunnere liv. Smartmi P1 luftrenser er den perfekte løsningen for alle som ønsker å skape et sunt og behagelig inneklima. Den filtrerer 99,9 % av all pollen, bakterier og andre farlige stoffer fra luften. Med den fleksible LED HD-skjermen holder du styr på luftkvaliteten og kan justere den for å passe dine behov.

kr 1335.28
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Smartmis luftrensere er den perfekte måten å gi deg selv et sunt og behagelig inneklima. Med en fleksibel LED HD-skjerm kan du holde styr på luftkvaliteten i hjemmet ditt. Smartmi P1 filtrerer også 99,9 % av all pollen, bakterier, støv og andre farlige stoffer fra luften.

kr 1490
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Du fortjener et sunt inneklima. Philips AC1214/10 fjerner 99,97 prosent av partikler og allergener fra luften, og gir deg et renere og sunnere innemiljø. Den er bra for soverommet siden den har fire viftehastigheter, fra nesten stille dvalemodus når du sover til kraftig rengjøring når du trenger det mest.

kr 3490
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Luftrenser LIFAair. Kraftig luftrenser av metall En luftrenser som er ideell for kontorer og soverom på opptil 60 m². Den stilige, runde designen gjør den enkel å plassere i rommet. Denne luftrenseren fjerner partikler, lukt og skadelige stoffer. Den er utstyrt med et filter som fjerner 99,97 % av alle partikler og allergener fra luften, samtidig som den forbedrer søvnkvaliteten ved å redusere støvmengden på soverommet med opptil 90 %.

kr 10999
Vis i butikk
Dagens beste pris: fr135.net

Pegasus er en eksklusiv, høyytelses, bærekraftig elektrisk sykkel. Det er den eneste sykkelen som er designet fra grunnen til å være elektrisk og bærekraftig. Pegasus er en pedalassisterende sykkel som kan kjøres i både pedalassistanse eller gassmodus. Den leveres som standard med en 500 watts motor og en litiumbatteripakke for opptil 60 miles rekkevidde per lading.

kr 2799
Vis i butikk
Dagens beste pris: fr135.net

Buldair er en liten luftrenser med et kraftig filter som fjerner 99,9 % av partiklene, allergenene og virusene i luften. Kullfilteret er en helt naturlig, kjemikaliefri måte å fjerne lukt og forbedre luftkvaliteten på. Ioniseringsfunksjonen, kombinert med en aromadiffusor, gir et ekstra lag med beskyttelse mot bakterier og bakterier. Buldair har også en liten luftfukterfunksjon for å holde huden fuktig og redusere tørrhet. Dens kompakte design gjør den perfekt for alle rom opp til 15 år

kr 1199
Vis i butikk
Dagens beste pris: fr135.net

Vitesy Eteria luftrenser er en stilig, bærbar enhet som filtrerer luften i hjemmet, kontoret eller andre steder. Luftrenseren er laget av to deler: selve enheten og et overvåkingssystem. Overvåkingssystemet består av så mange moduler du vil og kan settes opp hvor som helst i verden.

kr 849
Vis i butikk
Dagens beste pris: fr135.net

Ren luft er grunnlaget for en sunn livsstil. Vitesy Eteria er verdens første luftrenser som lar deg nyte ren luft overalt, når som helst og uten anstrengelse. Den er stilig, enkel å bruke og vil gjøre hjemmet ditt sunnere og renere enn noen gang før. Alt du trenger å gjøre er å koble den til, så ordner den resten!

kr 849
Vis i butikk
Dagens beste pris: fr135.net

Slik velger du riktig størrelse på luftrenseren (video)

Ofte stilte spørsmål om luftrensere

Ja, en luftrenser kan fjerne støv fra luften. Luftrensere fungerer ved å suge inn luft, filtrere den gjennom et eller flere filtre og deretter blåse ut renset luft. Støvpartikler blir ofte fanget av filteret, slik at de ikke kan blåses ut igjen.

Det finnes ulike typer luftrensere på markedet, og noen er mer effektive enn andre når det gjelder å fjerne støv. Det anbefales å velge en luftrenser med et effektivt filter, for eksempel et HEPA-filter, for å få mest mulig effekt. Det kan også være lurt å regelmessig rengjøre og skifte filteret for å sikre at luftrenseren fungerer så effektivt som mulig.

Det avhenger av dine behov og ønsker. Luftrensere kan være nyttige for personer som bor i områder med dårlig luftkvalitet, har allergier eller luftveisproblemer, eller som ønsker å forbedre luftkvaliteten i hjemmet. De kan bidra til å fjerne støv, pollen, skitt, røyk og andre luftforurensninger fra luften, noe som kan være bra for folk med astma eller allergier.

Det er imidlertid viktig å huske på at luftrensere ikke er en fullstendig løsning for å forbedre luftkvaliteten. De kan bidra til å fjerne visse forurensninger fra luften, men de kan ikke fjerne alle kilder til luftforurensning eller løse alle luftkvalitetsproblemer. Derfor kan det være lurt å se på andre tiltak for å forbedre luftkvaliteten, for eksempel å ventilere rommet regelmessig, unngå å røyke inne, holde støvmidd under kontroll og fjerne andre kilder til luftforurensning.

Luftrensere kan være nyttige for personer som bor i områder med dårlig luftkvalitet, har allergier eller luftveisproblemer, eller som ønsker å forbedre luftkvaliteten i hjemmet. De kan bidra til å fjerne støv, pollen, skitt, røyk og andre luftforurensninger fra luften, noe som kan være bra for folk med astma eller allergier.

En luftrenser kan bidra til å redusere mengden støv i luften, men det er viktig å huske på at det ikke er en fullstendig løsning for å fjerne støv fra hjemmet ditt. Luftrensere fungerer ved å suge inn luft, filtrere den gjennom et eller flere filtre og deretter blåse ut renset luft. Støvpartikler blir ofte fanget av filteret, slik at de ikke kan blåses ut igjen. Dette kan bidra til å redusere mengden støv som flyter rundt i luften i rommet der luftrenseren er plassert.

Det er imidlertid viktig å huske på at luftrensere ikke kan fjerne all støv fra hjemmet ditt. Støv kan komme fra mange kilder, inkludert møbler, tepper, sengetøy, klær og andre gjenstander, og luftrenseren kan ikke fjerne støv fra disse kildene.

Det kan være lurt å plassere luftrenseren i et område med mye luftforurensning, for eksempel i nærheten av et vindu eller en dør som åpnes ofte. Det kan også være lurt å plassere luftrenseren i et rom der du tilbringer mye tid, for eksempel i stuen eller soverommet. Det kan også være lurt å plassere luftrenseren i et rom der du har allergier eller luftveisproblemer, slik at den kan bidra til å rense luften du puster inn.

Det er også viktig å sikre at luftrenseren ikke blokkeres av møbler eller andre gjenstander, slik at den kan suge inn luft fra hele rommet. Det kan også være lurt å holde luftrenseren i et godt ventilert område, slik at den kan få tilgang til frisk luft.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 4.7 / 5. Antall vurderinger: 10

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo