Overvåkningskamera: Test av de 5 beste overvåkningskameraene til boligen (oktober 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har rangert de 5 beste overvåkningskameraene.

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

Testen består av 5 overvåkningskameraer. Nedenfor viser vi deg de 5 som kommer best ut. Kåringen av beste overvåkningskamera er for øyeblikket basert på 1 anmeldelser fra brukerne våres.

Slik kårer vi beste overvåkningskamera:

  1. Vi legger til overvåkningskamera vi finner i norske nettbutikker.
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe overvåkningskamera på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Computersalg & Staypro.

NookBox 1818R3 IP-kameraet er et moderne designet IP-kamera, integrert med 1080p HD-oppløsning med ultravidvinkellinse og IR-lysdioder for forbedret nattsyn. Det gir en utmerket oversikt over boligen både dag og natt. Det gir en utmerket oversikt over boligen både dag og natt.

kr 3120
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Vi introduserer Nookbox VST-862EX-F1, verdens første utendørsdetektor med kamera. Dette er en unik enhet som kan oppdage alt fra dyr til mennesker og kjøretøy, ved hjelp av F1-teknologi med lang RF-kommunikasjonsrekkevidde. VST-862EX-F1 har også umiddelbar bildeoverføringshastighet, forbedret følsomhetsfrekvens og avanserte dynamiske algoritmer for bedre deteksjon.

kr 2610
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Interpart W4G01 er et trådløst overvåkingskamera som lar deg overvåke ønsket objekt. Kameraet er koblet til 4G-nettverket og overvåkes via mobilapp. Kameraet har en programmerbar bevegelsessensor for å oppdage menneskekropper og/eller andre bevegelser av objekter.

kr 3430
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Dette må du tenke på ved valg av smarte overvåkningskamera (se video)

Ofte stilte spørsmål om overvåkningskamera

En av hovedreglene for overvåkning av ansatte i Norge er at overvåkningen må være nødvendig av hensyn til driften av virksomheten, og at det må foreligge saklig grunn for overvåkningen. Dette betyr at sjefer må ha en god grunn for å overvåke ansatte, og at overvåkningen ikke kan skje bare for å kontrollere ansatte eller for å gi sjefen mer makt.

Det er også viktig at sjefer informerer ansatte om at overvåkning kan forekomme, og at de gir ansatte mulighet til å komme med innspill og forslag til hvordan overvåkningen kan skje på en god måte.

Det kan være lurt for sjefer å konsultere Datatilsynet for å få mer informasjon om reglene for overvåkning av ansatte i Norge.

Det er generelt sett lov å sette opp overvåkningskameraer på egen eiendom i Norge, men det kan være visse regler og retningslinjer som gjelder for hvordan overvåkningskameraer kan brukes.

I Norge er det Datatilsynet som har ansvaret for å sette regler for overvåkning av omgivelsene, og de har utarbeidet en veileder med retningslinjer for hvordan overvåkning kan skje på en lovlig måte.

Det er også viktig å informere om overvåkningen, slik at det er klart for de som befinner seg i området at de kan bli filmet. Dette kan gjøres ved å sette opp skilt som informerer om overvåkningen.

Det er generelt sett lov å sette opp kamera på en ringeklokke i Norge, men det kan være visse regler og retningslinjer som gjelder for hvordan kameraet kan brukes. Det kan være fornuftig å høre med datatilsynet dersom du er usikker på hvor du kan sette opp kamera.

Det er ikke lov å bruke skjult kamera i Norge uten samtykke fra den som blir filmet, med mindre det foregår i et offentlig rom der man ikke har rett til å forvente privatsfære. Dette gjelder også hvis du filmer noen i ditt eget hjem uten deres samtykke.

Det finnes noen unntak fra dette, for eksempel hvis det er nødvendig for å avdekke kriminelle handlinger, eller hvis det er nødvendig for å ivareta helse, miljø eller sikkerhet. Men i slike tilfeller må det være en særskilt begrunnelse for å bruke skjult kamera, og det må være etter en individuell vurdering av forholdene.

Det er også viktig å huske på at det er strenge regler for hvordan personopplysninger kan behandles i Norge, og at det kan være forbudt å publisere eller spre videoer som er opptatt med skjult kamera. Det er derfor viktig å være kritisk til slike videoer og vurdere om de er lovlige og etiske.

Ja, det er vanligvis påkrevd å skilte med videoovervåkning i Norge. Dette gjelder både i offentlige og private lokaler. Skiltet skal være synlig og tydelig, og det skal være enkel tilgang til informasjon om hvem som har ansvaret for overvåkningen og hvordan man kan kontakte dem.

Videoovervåkning kan kun brukes til formål som er saklig begrunnet i forhold til de interessene som skal beskyttes, for eksempel sikkerhet, kontroll eller produksjon. Det skal også være en rimelig forholdsmessighet mellom formålet og inngrepet i den enkeltes personvern.

Det finnes også enkelte særregler for videoovervåkning i ulike bransjer og i ulike sammenhenger, så det kan være lurt å sjekke opp dette spesielt for det formålet du har for å bruke videoovervåkning. Det kan for eksempel være særregler for videoovervåkning i barnehager, skoler, sykehjem og andre institusjoner, eller for videoovervåkning av ansatte på arbeidsplassen.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 10

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo