Robotstøvsuger: Test av de 16 beste robotstøvsugerne (mai 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har rangert de 16 beste robotstøvsugerne.

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

# Produkt
1 Roborock S7 robotstøvsuger Hvit - Best i test
2 iRobot Roomba S9 robotstøvsuger - En god nummer to
3 Ecovacs Deebot 710 robotstøvsuger

Testen består av 55 robotstøvsugere. Nedenfor viser vi deg de 16 som kommer best ut. Kåringen av beste støvsuger er for øyeblikket basert på 1 anmeldelser fra brukerne våres.

Slik kårer vi beste robotstøvsuger:

 1. Vi legger til alle robotstøvsugere vi finner i norske nettbutikker.
 2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
 3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe robotstøvsuger på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro og Roboteksperten.

Robotstøvsugeren Roborock S7 er det perfekte tillegget til ethvert hjem. Den er utstyrt med en kraftig sugekraft på 2500PA, en våtmoppfunksjon og Sonic Vibration-teknologi for tøff skitt. Roborock S7 kommer også med en fjernkontroll, slik at du enkelt kan kontrollere den fra hvor som helst i huset ditt.

kr 5149
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Fra produsentene av den bestselgende Roomba 890, er Roomba S9 en kraftig robotstøvsuger som vil holde hjemmet ditt skinnende rent. Den har en elegant, moderne design som ikke bare ser bra ut i ethvert hjem, men som også hjelper den å komme inn i hjørner og rundt møbler. Roomba S9 har også et oppgradert børstedesign som kan håndtere dyrehår og teppebelagte trapper bedre enn noen annen robotstøvsuger på markedet.

kr 5999
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Hold hjemmet ditt rent med Ecovacs Deebot 710. Denne innovative støvsugeren styres med en fjernkontroll eller en smarttelefonapp, slik at du kan gjøre alt du liker uten å måtte bekymre deg for å rydde opp. Deebot 710 er smart, effektiv og perfekt for ethvert hjem.

kr 3342
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Du trenger aldri å rengjøre gulvet igjen! Eufy RoboVac G10 Hybrid-støvsugeren er det ultimate smarte rengjøringssystemet som feier og støvsuger på samme tid. Den kompakte designen kombinert med Gyro-navigasjonssystemet sørger for at hele hjemmet ditt blir klinisk.

kr 2957
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Si farvel til bryet med å støvsuge og tørke gulvene dine. Eufy RoboVac G30 Hybrid er den smarteste robotstøvsugeren på markedet. Med et oppgradert navigasjonssystem vil den organisere en rute for deg. Denne støvsugeren kan støvsuge og moppe samtidig, samtidig som den har HEPA-filter og smart navigasjonssystem.

kr 4029.89
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Er gulvet ditt skittent? Har du en travel timeplan? RoboVac X8 Hybrid robotstøvsuger fra Eufy er den perfekte løsningen! Med et kraftig sug på 2000 PA og et praktisk våtmoppsystem, er den i stand til å rengjøre gulvene dine på en effektiv og grundig måte. Den har til og med en fjernkontroll som lar deg rengjøre gulv mens du er borte.

kr 4377.92
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Neato Botvac D7+ er et godt valg for alle som ønsker å holde hjemmet rent og ryddig. Den gjør en god jobb med å plukke opp skitt, støv, hår og annet rusk fra gulvene dine. Neato Botvac D7+ har samme funksjoner som den vanlige Neato Botvac D7, men den inkluderer også to ekstra filtre i tillegg til de som allerede er i robotstøvsugeren.

kr 2997
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Det er på tide å endelig få hjemmet ditt rent. Neato D10 Intelligent er den nye flaggskipmodellen fra Neato, og den har alt du trenger for endelig å få hjemmet ditt rent. Sterkere sugekraft, lengre driftstid og bedre kvalitet enn tidligere modeller, denne støvsugeren er klar for alt. Med oppdatert programvare som blant annet gir nye muligheter i MyNeato-appen (kun kompatibel med den), kan du ikke gå galt med D10!

kr 4499
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Neato D8 Intelligent Robot Støvsuger er den nyeste generasjonen av den prisbelønte støvsugeren som har gjort livet ditt enklere i årevis. Den oppdaterte modellen har sterkere sugekraft enn tidligere og kommer med en oppdatert programvare som gir nye muligheter i MyNeato-appen (kun kompatibel med den nye generasjonen). Med sin smarte navigasjon kan den rengjøre hele hjemmet ditt uten tilsyn.

kr 2790
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Slutt å kaste bort tiden din på gjøremål. Severins robotstøvsuger er her for å gjøre rengjøringen rask og enkel. Med sin ekstra sterke sugekraft kan støvsugeren enkelt håndtere smuss og dyrehår. Alt du trenger å gjøre er å trykke på knappen og la Severin ta seg av resten!

kr 2835
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Roomba 675 er den nyeste robotstøvsugeren fra iRobot. Denne støvsugeren er perfekt for folk som ønsker å holde gulvene rene uten å gjøre noe arbeid! Det er en enkel robot som hjelper deg med å holde skitt på døren. Med tre knapper øverst kan du enkelt velge mellom tre funksjoner; Clean, Spot og Max.

kr 2380
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Du har alltid ønsket å støvsuge, men aldri hatt tid? La Roomba i7150 gjøre jobben for deg. Den har et 3-trinns rengjøringssystem, er enkel å bruke, og kan styres av en app. Støvsugeren har lang batterilevetid og er enkel å vedlikeholde. Du trenger aldri å bekymre deg for rengjøring igjen!

kr 3799
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Roomba i3 Plus er den perfekte løsningen for de som ønsker å holde hjemmet sitt ryddig og rent. Roomba i3 Plus renser automatisk gulvene dine og plukker opp smuss og rusk i veien. Det er en kraftig støvsuger, men den har også noen triks i ermet. Med den medfølgende Clean Base-støvbeholderen kan du tømme støvbeholderen uten å måtte røre den!

kr 3999
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

iRobot Roomba j7 er det perfekte tillegget til hjemmet ditt. Robotstøvsugeren bruker det intelligente Precision Vision navigasjonssystemet, som sørger for at Roomba j7 kommer seg rundt i hele hjemmet. Roomba j7 er en av de beste robotstøvsugerne på markedet, og vi er sikre på at du vil elske den.

kr 5490
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Slik velger du riktig robotstøvsuger

Her er noen tips som kan hjelpe deg å velge den beste robotstøvsugeren for dine behov:

 1. Størrelse: Sørg for at robotstøvsugeren passer til størrelsen på hjemmet ditt, slik at den kan nå alle områdene du vil at den skal rengjøre.
 2. Rengjøringsytelse: Les produktanmeldelser og sammenlign rengjøringsytelsen til ulike robotstøvsugere. Noen har bedre sugeevne enn andre, og dette kan være viktig hvis du har store mengder støv og skitt i hjemmet ditt.
 3. Batterikapasitet: Tenk på hvor lenge robotstøvsugeren kan gå før den må lades, og hvor lenge ladingen tar. Hvis du har et stort hjem, kan det være lurt å velge en robotstøvsuger med lenger batterikapasitet.
 4. Navigasjonssystem: Sjekk om robotstøvsugeren har et godt navigasjonssystem, slik at den kan unngå hindringer og rengjøre hele hjemmet ditt på en effektiv måte.
 5. Pris: Sammenlign prisene på ulike robotstøvsugere og vurdér hva du får for pengene. Noen robotstøvsugere har flere funksjoner enn andre, så det kan være verdt å betale litt mer for en modell med flere egenskaper.
 6. Vedlikehold: Tenk på hvor enkelt det er å holde robotstøvsugeren i god form, for eksempel hvor ofte du må bytte støvbeholderen og hvor enkelt det er å rengjøre roboten selv.
 7. Kundestøtte: Sjekk om produsenten tilbyr god kundestøtte, slik at du kan få hjelp hvis du har spørsmål eller problemer med robotstøvsugeren.

Vanlig støvsuger vs Robotstøvsuger? (Se video)

Ofte stilte spørsmål om robotstøvsugere

Roborock S6 og S7 er begge robotstøvsugere fra Roborock, en produsent av husholdningsapparater. Det finnes imidlertid en rekke forskjeller mellom de to modellene, inkludert:

 

 1. Design: S7 har et mer avansert utseende enn S6, med en glatt, minimalistisk finish. S6 har en mer tradisjonell støvsugerdesign med en kantet front.
 2. Støvbeholder: S7 har en større støvbeholder enn S6, noe som betyr at den kan holde på mer skitt og støv før den trenger å tømmes.
 3. Mopefunksjon: S7 har en integrert mopefunksjon, noe som gjør at den kan tørke gulvet etter å ha støvsugd det. S6 har ikke denne funksjonen.
 4. Navigasjon: S7 har en mer avansert navigasjonssystem enn S6, noe som gjør at den kan planlegge ruter mer effektivt og unngå hindringer med større presisjon.
 5. Batterikapasitet: S7 har en lenger batterikapasitet enn S6, noe som betyr at den kan kjøre i lenger tid før den trenger å lades.
 6. Pris: S7 er vanligvis dyrere enn S6, avhengig av hvor du kjøper dem og eventuelle tilbud som er tilgjengelige.

 

I det store og hele er Roborock S7 en mer avansert robotstøvsuger enn S6, med en rekke forbedringer som gjør den mer effektiv og nyttig for husholdninger. Hvis du vil ha en robotstøvsuger med de nyeste funksjonene og teknologiene, kan S7 være et godt valg for deg.

Noen av Roborocks robotstøvsugere har en integrert mopefunksjon, som gjør at de kan tørke gulvet etter at de har støvsugd det. Disse robotstøvsugerne kan altså både støvsuge og vaske gulvet samtidig.

For eksempel har Roborock S6 en integrert mopefunksjon, noe som gjør at den kan tørke gulvet etter at den har støvsugd det. S6 har også en større støvbeholder enn tidligere modeller, noe som gjør at den kan holde på mer skitt og støv før den trenger å tømmes.

Roborock S7, som er en nyere modell enn S6, har også en integrert mopefunksjon, i tillegg til en rekke andre avanserte funksjoner og teknologier.

Moppen til Roborock S6 kan vaskes i maskin. Dette gjøres ved å først fjerne mopefilteret og deretter sette det i maskinen. Roborock anbefaler imidlertid at mopefilteret vaskes i kaldt vann på en skånsom vaskesyklus, og at det tørkes godt før det settes tilbake på støvsugeren.

Moppen til Roborock S7 kan også vaskes i maskin, men på samme måte som S6, må mopefilteret først fjernes og vaskes for seg.

Det er viktig å merke seg at ikke alle Roborock-modeller har en vaskbar mopefilter, så du bør sjekke spesifikasjonene til den aktuelle modellen før du vasker moppen.

Ja, Roborock S7 har en trappesensor som gjør at den kan oppdage trapper og andre hindringer, og unngå dem. Denne sensoren hjelper støvsugeren til å navigere rundt i boligen din på en mer sikker måte, og forhindre at den faller ned trapper eller kolliderer med andre gjenstander.

Trappesensoren til Roborock S7 er en avansert laseravstandsmåler (LiDAR) som gir støvsugeren en 3D-kartlegging av omgivelsene. Denne kartleggingen hjelper støvsugeren til å planlegge ruter mer effektivt og unngå hindringer med større presisjon.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 4.6 / 5. Antall vurderinger: 11

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo