Ringeklokke: Test av de 11 beste smarte ringeklokkene (juli 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har rangert de 11 beste ringeklokkene.

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

# Produkt
1 Honeywell Home DC917NG Dørklokke trådløs - Best i test
2 Honeywell Home DC311N Ringeklokke trådløs - En god nummer to
3 Honeywell Home DC915NG Dørklokke trådløs, portabel

Testen består av 11 smarte ringeklokker. Nedenfor viser vi deg de 11 som kommer best ut. Kåringen av beste ringeklokkke er for øyeblikket basert på 1 anmeldelser fra brukerne våres.

Slik kårer vi beste ringeklokke:

  1. Vi legger til alle ringeklokkene vi finner i norske nettbutikker.
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe ringeklokke på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Computersalg & Staypro.

Du fortjener en ringeklokke som er like unik som du er. Denne Honeywell Home DC917NG-dørklokken er perfekt for deg! Den har et stilig, elegant design og er tilgjengelig i fire forskjellige farger. Du kan også tilpasse den med din favoritt MP3-ringetone, slik at det er den eneste lyden du vil høre når noen står på døren.

kr 899
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Vi introduserer Honeywell Home DC311N trådløs ringeklokke. Designet for det moderne hjemmet, er denne trådløse ringeklokken bygget med kvalitet og bekvemmelighet i tankene. Du kan til og med sette opp denne ringeklokken med smarttelefonen eller nettbrettet. Med en trådløs tilkobling på kvalitetsfrekvensen 868Mhz, vil du aldri gå glipp av en besøkende igjen.

kr 549
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Honeywell Home DC915NG er en trådløs ringeklokke som er perfekt for hjemmet ditt. Med en rekkevidde på opptil 200 meter vil du aldri gå glipp av en besøkende. Den har åtte forskjellige klokkespill å velge mellom, slik at du kan ha den perfekte tonen for hjemmet ditt. Og hvis du ikke er hjemme, har den muligheten til å dempes og hvilemodus.

kr 728
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Med Honeywell Home DC313N trådløs ringeklokke vil du aldri gå glipp av en besøkende igjen. Med en trådløs tilkobling på kvalitetsfrekvensen 868Mhz og krystallklar lydkvalitet vil du aldri gå glipp av en besøkende igjen. Med et knappetrykk vil telefonen ringe og du kan snakke med besøkende uansett hvor de er.

kr 892
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Elko Plus Doorbell 24 har et vakkert design med et elegant, moderne utseende. Den er perfekt for ethvert hjem, leilighet eller bedrift. Denne dørklokken er designet for å brukes på enten 12V AC eller 24V DC strømkilder og har to forskjellige lydtoner for å hjelpe deg med å identifisere hvilken dør signalet kommer fra.

kr 726
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Vi har laget den perfekte ringeklokken for deg og din familie med Honeywell Home DC515N. Denne trådløse ringeklokken har HALO-belysning som gir et behagelig lys når noen ringer, utviklet for det moderne hjemmet. Med en trådløs tilkobling på kvalitetsfrekvensen 868Mhz og krystallklar lydkvalitet vil du aldri gå glipp av en.

kr 927
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Honeywell Home DC915N er en trådløs ringeklokke som sender lyden av ringeklokken til smarttelefonen din via en hvit ledning. Den har 100 meter rekkevidde for lyden og 200 meter trådløs rekkevidde. Dørklokken drives av batterier og fungerer i temperaturer fra -5 grader Fahrenheit til 120 grader Fahrenheit.

kr 1149
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Du vil vel ikke sitte ved middagsbordet når noen ringer på døra? Med Byron DIC-22815 kan du se hvem som er på døren din fra hvor som helst i huset ditt. Du vil aldri gå glipp av en besøkende igjen. Den kommer også med en bærbar 4,3-tommers skjerm og en rekkevidde på 200 meter, slik at du kan se hvem som står ved døren hvor som helst i huset ditt!

kr 2790
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Smart ringeklokke med kamera (se video)

Slik velger du riktig smarte ringeklokke

Det finnes ulike smarte ringeklokker på markedet, og det kan være lurt å vurdere en rekke ulike faktorer når du skal velge en ringeklokke som passer for deg.

Her er noen ting du kan vurdere når du skal velge en smart ringeklokke:

  1. Kompatibilitet: Sjekk om ringeklokken er kompatibel med din smarttelefon og eventuelle andre enheter du har hjemme, slik at du kan få tilgang til alle funksjonene.
  2. Funksjoner: Vurdér hvilke funksjoner du ønsker å ha i ringeklokken, for eksempel mulighet for å se på videokameraet, åpne døren med appen, eller å få beskjeder om du er hjemme eller ute.
  3. Design: Tenk på om du ønsker en ringeklokke som matcher husets fasade, eller om du vil ha en ringeklokke med et mer futuristisk design.
  4. Sikkerhet: Sjekk om ringeklokken har sikkerhetsfunksjoner som beskytter mot uvedkommende, for eksempel passordbeskyttelse og sikkerhetskamera.
  5. Pris: Sammenlign priser på ulike smarte ringeklokker og vurdér hvilken prisklasse du vil være komfortabel med å betale.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 10

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo