Støvsuger: Test av de 16 beste støvsugerne til et rent hjem (april 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har rangert de 16 beste støvsugerne.

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

Testen består av 22 støvsugere. Nedenfor viser vi deg de 16 som kommer best ut. Kåringen av beste støvsuger er for øyeblikket basert på 2 anmeldelser fra brukerne våres.

Slik kårer vi beste støvsuger:

  1. Vi legger til alle støvsugere vi finner i norske nettbutikker.
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe luftfukter på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro og Roboteksperten.

Electrolux FlowMotion-støvsugeren er den perfekte partneren for et moderne, fleksibelt og bærekraftig hjem. Med det nye, innovative FlowMotion-systemet er det enkelt å manøvrere rundt i hjemmet ditt. Og med sin energibesparende PureFlow-teknologi sparer du penger uten å gå på kompromiss med ytelsen.

kr 3199
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Du vil aldri rydde opp igjen. Denne Shark-støvsugeren er så mye mer enn en støvsuger. Det er en hjemmerengjøringsenhet som kan brukes som både håndstøvsuger og vanlig stående støvsuger. Shark IF200EU DuoClean har en 2-i-1-design, noe som betyr at du kan bruke den på forskjellige måter, avhengig av situasjonen.

kr 1749
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Nilfisk Easy Cleaner er den perfekte støvsugeren for ethvert hjem. Den er kraftig nok til å rengjøre hele huset, men likevel lett og lett nok å bære rundt. Støvsugeren har et trådløst design, slik at du kan ta den med deg hvor som helst uten å måtte bekymre deg for en strømledning. Alt i alt er Nilfisk Easy Cleaner den perfekte støvsugeren for ethvert hjem.

kr 3050
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Nilfisk Select Classic er en 450W støvsuger som har en sugeeffekt på 125W (for rør) og leverer 33 l/s i luftmengde med slanger. Nilfisk Select er designet med tanke på miljøet og deg. Den er lett, enkel å bruke og har en lang ledning slik at du kan rengjøre hele hjemmet uten å måtte bytte støpsel. Rydd opp i skitten med Nilfisk Select Classic!

kr 2566
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Electrolux 900401003 støvsugeren er en kraftig, men likevel stillegående og effektiv enhet. Den har en lang rekkevidde, små roterende hjul, og kan nå alle de vanskelig tilgjengelige stedene i hjemmet ditt. Med en søppelkasse som er lett å tømme og HEPA-filter, vil den holde hjemmet ditt rent og sunt i mange år framover.

kr 2482
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Nilfisk Combi Washer er en revolusjonerende vaskemaskin for rengjøring av fliser, tregulv, tepper og sofaer. Med Nilfisk Combi Washer kan du støvsuge og vaske fliser og tregulv samtidig. Spar tid uten å gå på akkord med renslighet eller hygiene ved å fjerne vått og tørt smuss samtidig.

kr 3378
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Med Nilfisk Elite RCL14E08A2 kan du glemme den gamle støvsugeren din! Denne 450W støvsugeren har utmerkede funksjoner som et håndtak med fjernkontroll, slik at du kan slå smuss og støv i huset ditt. Den er designet for å være brukervennlig slik at du enkelt kan rengjøre hjemmet ditt.

kr 3635
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Black & Deckers 18V akselstøvsuger har en kraftig, batteridrevet motor som leverer opptil 58 minutters kjøretid på en enkelt lading. Med 3 variable hastigheter og et kraftig sug, vil du være i stand til å rengjøre enhver overflate med letthet. Den gjennomsiktige oppsamlingsbeholderen gjør det enkelt å se når det er på tide å tømme skitt og rusk.

kr 2260
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Kärcher T 11/1-støvsugeren er den perfekte løsningen for ditt hjem, kontor og andre rom du velger. Denne støvsugeren har et filter med en filtrerings- og separasjonsgrad på 99,995 prosent, som tilfredsstiller sikkerhetsstandarden på områder hvor hygiene er spesielt viktig, som i helsesentre eller sykehus. Filteret inneholder små partikler og allergener, noe som betyr at du puster inn frisk luft mens du rengjør. Støvsugeren har også et HEPA 14-filter som oppfyller sikkerhetsstandardene for områder hvor hygiene er viktig

kr 1949
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Hvilken type støvsuger skal man velge? (Se video)

Ofte stilte spørsmål om støvsugere

Et gjennomsnittlig wattforbruk for en kabelstøvsuger er mellom 700 og 1200 watt, mens wattforbruket for en trådløs støvsuger kan være fra 500 watt og oppover. Det er imidlertid viktig å huske på at dette er gjennomsnittlige verdier, og at det kan være store variasjoner mellom ulike modeller.

For å finne ut nøyaktig hvilket wattforbruk din støvsuger har, kan du sjekke produktinformasjonen som følger med støvsugeren.

Det finnes ulike måter å få god lukt i støvsugeren på:

  1. Rens støvsugeren regelmessig: Dette vil fjerne støv og skitt som kan forårsake dårlig lukt.
  2. Bruk en luktfjerningsmiddel i støvsugerposen: Dette kan være et pulver eller en løsning som du legger i støvsugerposen før du starter støvsugingen.
  3. Bruk en støvsugerpose med luktfjerning: Noen støvsugerposer har innebygget luktfjerning for å absorbere dårlig lukt.
  4. Skyll ut støvsugerposen: Hvis støvsugerposen din er av papir, kan du prøve å skylle den ut i vann etter bruk. Dette kan fjerne lukt og fuktighet fra posen.
  5. Bruk en luktfjerningsspray: Du kan også bruke en luktfjerningsspray i støvsugeren etter at du har tømt den, for å fjerne dårlig lukt.
  6. Tørk støvsugeren grundig: Sørg for at støvsugeren er tørr før du lagrer den, da fuktighet kan forårsake dårlig lukt.
  7. Oppbevar støvsugeren på et godt ventilert sted: Dette vil hjelpe til å holde luften så frisk som mulig og hindre at dårlig lukt bygger seg opp.

En god støvsuger kan holde i mange år hvis den brukes og vedlikeholdes riktig.

Det er imidlertid viktig å huske på at alle støvsugere har en begrenset levetid, og at de etter hvert vil begynne å slite og kreve mer vedlikehold. Dette kan føre til at støvsugeren blir mindre effektiv og kan føre til at den må skiftes ut etter en viss tid.

For å forlenge levetiden til støvsugeren din, kan du følge produsentens anvisninger for vedlikehold og rengjøring, og sørge for å bruke støvsugeren riktig og ikke overbelaste den. Du kan også vurdere å investere i en støvsuger av god kvalitet, da dette kan bidra til at støvsugeren holder seg lenger.

Generelt sett er det anbefalt å støvsuge hver uke for å holde huset rent og fjerne støv, skitt og bakterier. Dette gjelder spesielt for områder som er mye brukt, som stuer, kjøkken og soverom.

Hvis du har en større bolig med mange rom, kan du vurdere å støvsuge hvert rom hver uke, og deretter gå over hele huset en gang i måneden for en grundigere rengjøring.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 9

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo