Takvifte: Test av de 12 beste takviftene for et sunt hjem (april 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har rangert de 12 beste takviftene.

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

Testen består av 23 takvifter. Nedenfor viser vi deg de 12 som kommer best ut. Kåringen av beste takvifte er for øyeblikket basert på 1 anmeldelser fra brukerne våres.

Slik kårer vi beste takvifte:

  1. Vi legger til alle takvifter vi finner i norske nettbutikker.
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe takvifte på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Hvis du leter etter en vifte med klassisk design, er dette det perfekte valget for deg. Östberg TKV 400 B takvifte har en firkantet tilkobling og vertikal avtrekk, og den er designet for å ha høy ytelse og pålitelighet. Den er perfekt for mindre rom eller rom hvor du ikke vil ha for mye luftsirkulasjon.

kr 3136
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Östberg TKC 400 C1 EC er en høyytelses takvifte som er designet for å gi optimal ventilasjon i en rekke miljøer. Viftens sirkulære tilkobling gir 360 graders luftsirkulasjon, mens det horisontale avtrekket sørger for at luften presses utover. Denne modellen har også et høyt nivå av pålitelighet og kan brukes i både kommersielle og boligmiljøer.

kr 4227
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Denne Östberg TKS 400 C1 EC takviften er et perfekt tillegg til ethvert hjem. Med sin høye ytelse, pålitelighet og holdbarhet vil denne viften vare i mange år fremover. Den har en firkantet tilkobling som er enkel å installere og gir et horisontalt avtrekk for bedre luftstrøm.

kr 4280
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 9

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo