Smart dørlås: Test av de 4 beste smarte dørlåser til boligen (mai 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har rangert de 4 beste smarte dørlåsene.

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

Testen består av 4 smarte dørlåser. Nedenfor viser vi deg de 4 som kommer best ut. Kåringen av beste smarte dørlås er for øyeblikket basert på 1 anmeldelser fra brukerne våres.

Slik kårer vi beste smarte dørlås

  1. Vi legger til alle smarte dørlåser vi finner i norske nettbutikker.
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe radonmåler på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Computersalg & Staypro.

Danalock Danalock motorlås V3 Bluetooth er en batteridrevet, trådløs og Bluetooth-aktivert smartlås med en touchpad som gjør det enkelt å åpne døren med smarttelefonen. Den passer for både for- og bakdører, og fungerer med alle standard dørhåndtak. Danalock Danalock motorlås V3 Bluetooth er den perfekte løsningen for folk som ønsker å kontrollere tilgangen til hjemmene sine eksternt eller gi tilgang til gjester uten å gi dem nøkler.

kr 1892
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Bosch Q4 2021 DE/AT er en innovativ smart dørlås som integreres med smarttelefonen din, for å gi deg det ultimate innen bekvemmelighet og sikkerhet. Q4 2021 DE/AT er designet for å være enkel å installere og bruke. Alt du trenger er en skrutrekker og noen få minutter av tiden din. Q4 2021 DE/ATs slanke, slanke design vil få den til å se bra ut i ethvert hjem.

kr 3360.4
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Mekanisk dørlås vs smart dørlås (se video)

Ofte stilte spørsmål om smarte dørlåser

Yale Doorman låser har et høyt sikkerhetsnivå, med ulike lås- og sikkerhetsfunksjoner som bidrar til å beskytte boligen mot innbrudd.

Yale Doorman låser har for eksempel mulighet for å låse døren fra innsiden med et låsbart håndtak, noe som hindrer uvedkommende i å åpne døren fra utsiden. De har også en funksjon som hindrer at døren kan åpnes med et kort trykk på håndtaket, noe som kan være nyttig hvis du har små barn som kan prøve å åpne døren selv.

I tillegg til å være sikre mot innbrudd, er Yale Doorman låser også enkle å bruke. De har for eksempel mulighet for å åpne døren med en dørkode, en nøkkel eller en app på mobilen. Dette gjør at du kan åpne døren uten å måtte bære med deg nøkler, noe som kan være praktisk i hverdagen.

Alt i alt er Yale Doorman låser et sikkert valg for å beskytte boligen mot innbrudd, og samtidig enkelt å bruke for deg som bruker.

En ting du kan vurdere når du velger en dørlås er om den har mulighet for å åpne døren med en dørkode, en nøkkel eller en app på mobilen. Dette kan være praktisk hvis du vil unngå å bære med deg nøkler eller hvis du har en stor familie med mange nøkler.

Du kan også vurdere om låsen har sikkerhetsfunksjoner som hindrer at døren kan åpnes med et kort trykk på håndtaket, noe som kan være nyttig hvis du har små barn. Det kan også være lurt å undersøke om låsen har en låsbart håndtak, noe som gjør at døren kan låses fra innsiden.

I tillegg kan du undersøke om låsen har mulighet for å endre dørkoden eller om den har en backup-mulighet hvis du glemmer dørkoden. Det kan også være lurt å sjekke om låsen har mulighet for å låse opp døren med en nødknapp eller lignende hvis du trenger å komme inn i huset i nødstilfeller.

Alt i alt er det viktig å vurdere dine behov og preferanser når du velger en elektronisk lås, og undersøke ulike låser for å finne den som passer best for deg.

Det er mulig å montere en Yale Doorman lås selv, men det kan være lurt å sjekke med produsenten eller en fagperson før du begynner. Noen Yale Doorman låser kan være relativt enkle å montere, mens andre kan være mer kompliserte og kreve spesiell verktøy eller kompetanse.

Hvis du velger å montere låsen selv, bør du følge instruksjonene som følger med låsen nøye. Det kan også være lurt å sjekke om det finnes videoer eller guider på internett som viser hvordan du monterer låsen.

Yale Doorman V2N og L3 er to ulike typer dørlåser som produseres av det internasjonale selskapet Yale. Det finnes ulike forskjeller mellom de to låsene, blant annet i form av funksjoner og egenskaper.

En av forskjellene mellom Yale Doorman V2N og L3 er at L3 har en dørkode med to faser, mens V2N har en enfase-kode. Dette betyr at du må trykke på to ulike knapper for å åpne døren med L3, mens du bare trenger å trykke på én knapp for å åpne døren med V2N.

En annen forskjell mellom de to låsene er at L3 har en innebygd nødknapp, mens V2N ikke har det. Dette kan være nyttig hvis du trenger å komme inn i huset i nødstilfeller, for eksempel hvis du har glemt dørkoden eller har mistet nøkkelen.

En tredje forskjell mellom de to låsene er at L3 har mulighet for å koble til en dørkom, mens V2N ikke har dette. En dørkom er en løsning som gir deg mulighet for å åpne døren med en app på mobilen, noe som kan være praktisk hvis du vil unngå å bære med deg nøkler.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 10

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo