Terrassevarmer: Test av de 7 beste terrassevarmerne (juli 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har rangert de 7 beste terrassevarmerne.

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

# Produkt
1 Norveco Star 2000 terrassevarmer med stativ - Best i test
2 Billig terrassevarmer Opranic Eco (1400/2300W) – 1400W - En god nummer to
3 Billig terrassevarmer Opranic Eco (1400/2300W) – 2300W

Testen består av 7 terrassevarmere. Nedenfor viser vi deg de 7 som kommer best ut. Kåringen av beste terrassevarmer er for øyeblikket basert på 1 anmeldelser fra brukerne våres.

Slik kårer vi beste terrassevarmer:

  1. Vi legger til alle terrassevarmere vi finner i norske nettbutikker.
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe luftfukter på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Bedre inneklima og Staypro.

Enten du leter etter en sommer- eller vinterterrassevarmer, er Opranic Nova laget for deg. Med lang levetid og champagnefarget finish, er det garantert snakk om byen. Den mellombølge infrarøde varmelampen er laget for å varmes opp umiddelbart, og kan styres fra der du er.

kr 2699
Vis i butikk
Dagens beste pris: fr135.net

Gelia 4000090011 er en varmeovn av høy kvalitet med to effektinnstillinger på 450 W og 900 W. Den er utstyrt med vippebeskyttelse, som hindrer varmeren i å snu når stativet vippes. Karbonfiberrøret sørger for at varmen fordeles jevnt og effektivt. Bærehåndtaket på stativet gjør det enkelt å transportere varmeren fra ett sted til et annet.

kr 1527
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Sunwind 420127 er en terrassevarmer utstyrt med rustfri brenner og piezo-tenning. Tenningssikringen slår av gasstilførselen hvis flammen slukker, og forhindrer risikoen for gasslekkasje. Denne varmeovnen er flott for utendørs bruk på steder som terrasser, balkonger og hager.

kr 2790
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Utevarme forklart (Video)

Ofte stilte spørsmål om terrassevarmere

Som en tommelfingerregel kan du bruke følgende anbefalinger for å velge riktig wattstyrke for terrassevarmeren din:

  • For en terrasse på opptil 10 kvadratmeter, anbefaler vi en terrassevarmer med minst 1 000 watt.
  • For en terrasse på 10-20 kvadratmeter, anbefaler vi en terrassevarmer med minst 1 500 watt.
  • For en terrasse på 20-30 kvadratmeter, anbefaler vi en terrassevarmer med minst 2 000 watt.

Dette er bare generelle anbefalinger, og du bør også ta hensyn til andre faktorer som isolasjon, temperatur, luftfuktighet og vindforhold på terrassen din. Det kan også være lurt å kjøpe en terrassevarmer med justerbar wattstyrke, slik at du kan tilpasse varmen etter dine behov.

Terrassevarmere kan ha et wattforbruk på så lite som 1 000 watt og så mye som 5 000 watt. Dette tilsvarer et strømforbruk på 1 til 5 kilowatt timer (kWh) per time. Eksakt wattforbruk vil variere fra en modell til en annen.

Det avhenger av typen terrassevarmer du har. Noen terrassevarmere er beregnet kun for bruk ute, mens andre kan brukes både inne og ute. Det er viktig å følge produsentens anbefalinger og instruksjoner for bruk av terrassevarmeren.

En infrarød terrassevarmer er en type elektrisk oppvarmingselement som er designet for å varme opp overflater ved hjelp av infrarød stråling. De brukes ofte på uteplasser, som terrasser, for å gjøre dem mer behagelige å være på når det er kaldt ute. Infrarøde terrassevarmeapparater fungerer ved å sende ut infrarøde stråler som treffer overflatene de rettes mot, og varmer dem opp ved å øke deres temperatur. De er ofte kompakte og enkle å installere, og kan til og med brukes inne i huset for å varme opp et spesielt område.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 10

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo