Konvektorovn: Test av de 6 beste konvektorovnene (mai 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har rangert de 6 beste konvektorovnene.

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

# Produkt
1 Adax Varmepanel Neo H 20 KWT, 2000W 230V med WiFi, hvid - Best i test
2 Xiaomi Smartmi 1S, Elektrisk konvektor-romvarmer, Aluminium, Android, iOS, IPX4, Innendørs, Hvit - En god nummer to
3 Mill Steel IB250 – Varmer – veggmontert – 0.25 kW – hvit

Testen består av 6 konvektorovner. Nedenfor viser vi deg de 6 som kommer best ut. Kåringen av beste konvektorovn er for øyeblikket basert på 1 anmeldelser fra brukerne våres.

Slik kårer vi beste konvektorovn:

 1. Vi legger til alle konvektorovner vi finner i norske nettbutikker.
 2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
 3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe konvektorovn på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Computersalg.

Xiaomi har vært på markedet en stund nå, og vi har sett produktene deres vokse i popularitet. Deres nyeste produkt, Smartmi 1S Electric Convector Space Heater, er intet unntak. Denne varmeovnen er utstyrt med et Android-operativsystem og en iOS-app, slik at du kan kontrollere den fra hvor som helst. Den har også en IPX4 vanntett vurdering, slik at den kan brukes både innendørs og utendørs.

kr 2098
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Den nye Xiaomi Mi Smart Space Heater S er det perfekte komplementet til hjemmet ditt. Med et elegant og moderne design vil denne varmeovnen ikke bare holde deg varm om vinteren, men også legge til et snev av stil til stuen din. Med funksjoner som automatisk justering av temperatur og timer, kan du stole på at denne varmeovnen er den beste følgesvennen for deg og dine kjære.

kr 1314
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Slik velger du riktig konvektorovn

Det finnes mange ulike faktorer å vurdere når du skal velge konvektorovn, og det kan være lurt å tenke gjennom dine behov og ønsker før du kjøper.

Her er noen ting du bør vurdere:

 1. Størrelse: Velg en ovn som passer til størrelsen på rommet du skal varme opp. En for liten ovn vil ikke kunne varme opp rommet tilstrekkelig, mens en for stor ovn vil være unødvendig energikrevende.
 2. Effekt: Sjekk effekten på ovnen du vurderer. Dette kan gi deg en indikasjon på hvor raskt ovnen vil kunne varme opp rommet og hvor mye den vil kunne varme..
 3. Energiklasse: Velg en ovn med høy energieffektivitet, som har en høy energiklasse. Dette kan bidra til å spare energi og redusere strømutgiftene dine.
 4. Monteringsmuligheter: Vurdere om du vil ha en ovn som kan monteres på veggen eller på gulvet, og velg en ovn som passer til dine behov.
 5. Design: Velg en ovn som passer inn i interiøret ditt og som du liker å se på. Det finnes mange ulike design på konvektorovner, så det bør være mulig å finne en ovn som passer dine ønsker.
 6. Pris: Vurdere hvor mye du vil eller kan bruke på en konvektorovn, og sammenlign priser hos ulike leverandører for å finne den beste prisen.
 7. Garanti: Sjekk hva slags garanti ovnen har, og vurdere om dette er tilstrekkelig for dine behov.
 8. Brukeranmeldelser: Les gjennom anmeldelser fra andre brukere av ovnen du vurderer. Dette kan gi deg en idé om hva andre har likt og ikke likt med ovnen og hjelpe deg med å velge den beste ovnen for deg.

Ofte stilte spørsmål om konvektorovner

Det avhenger av dine behov og ønsker. Det kan være lurt å vurdere følgende faktorer når du skal velge oppvarmingssystem:

 1. Initial investering: Oljeovner er generelt sett dyrere enn konvektorovner, både å kjøpe og å installere.
 2. Energieffektivitet: Oljeovner kan være mer energieffektive enn konvektorovner, da de utnytter energi fra oljen for å varme opp boligen. Dette kan resultere i lavere energikostnader på lang sikt.
 3. Ytelse: Oljeovner kan gi en jevnere og mer behagelig varme enn konvektorovner, da de ikke avhenger av luftstrømning for å distribuere varmen.
 4. Fleksibilitet: Oljeovner kan brukes til både oppvarming og produksjon av varmt vann, mens konvektorovner kun kan brukes til oppvarming.
 5. Driftskostnader: Oljeovner kan ha høyere driftskostnader enn konvektorovner, da de krever oljefylling og vedlikehold.

Det er viktig å vurdere dine behov og ønsker når du velger oppvarmingssystem, og det kan være lurt å få råd fra en fagperson før du tar en beslutning.

Det avhenger av hvilken type konvektorovn du har, og hva den er designet for. Noen konvektorovner er beregnet for kontinuerlig drift, mens andre er beregnet for å brukes mer sporadisk. Det kan være lurt å sjekke bruksanvisningen for konvektorovnen din for å se hva produsenten anbefaler.

Generelt sett er det ikke anbefalt å la en konvektorovn stå på hele tiden, da det kan føre til høye energikostnader og økt slitasje på ovnen. Det kan være lurt å bruke en timer eller termostat for å styre ovnen, slik at den bare brukes når det er nødvendig. Dette kan også bidra til å øke sikkerheten ved å unngå at ovnen står på ubevoktet.

Det kan også være lurt å sjekke om konvektorovnen din har en overopphetingssikring, som slår av ovnen hvis den blir for varm. Dette kan bidra til å øke sikkerheten og redusere risikoen for skader.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 4.8 / 5. Antall vurderinger: 11

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo