Trådløs støvsuger: Test av de 7 beste håndholdte støvsugerne (mai 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har rangert de 7 beste trådløse støvsugerne.

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

Testen består av 7 håndholdte støvsugere uten ledning. Nedenfor viser vi deg de 7 som kommer best ut. Kåringen av beste trådløse støvsuger er for øyeblikket basert på 1 anmeldelser fra brukerne våres.

Slik kårer vi beste trådløse støvsuger

  1. Vi legger til alle trådløse støvsugere vi finner i norske nettbutikker.
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe trådløs støvsuger på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro og Roboteksperten.

Du vil aldri rydde opp igjen. Denne Shark-støvsugeren er så mye mer enn en støvsuger. Det er en hjemmerengjøringsenhet som kan brukes som både håndstøvsuger og vanlig stående støvsuger. Shark IF200EU DuoClean har en 2-i-1-design, noe som betyr at du kan bruke den på forskjellige måter, avhengig av situasjonen.

kr 1749
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Du har vasket feil hele denne tiden! Det er på tide å bli ren eller rengjøre godt. Slå av ledningene, tunge støvsugere og konstant utskifting av børstehoder med Sharks DuoClean og Flexology-teknologi. Vår trådløse støvsuger har alt du trenger for et renere hjem, holder seg organisert med både børstehodeholderne våre og en ladestasjon, og ser bra ut mens du gjør det.

kr 2499
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Med Roidmi S1 Special kan du endelig si farvel til den gamle klumpete støvsugeren din. Det elegante og lette designet gjør det enkelt å oppbevare og bære rundt. Det ser ikke bare bra ut, men fungerer også bra med en batterilevetid på opptil 50 minutter.

kr 1999
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Din nye beste venn. Roidmi R20 White trådløs støvsuger er en kraftig og lett enhet som har kapasitet til å rengjøre i opptil 60 minutter på en enkelt lading. Med sin kompakte og ergonomiske design vil Roidmi gjøre rengjøringen enklere for deg.

kr 3999
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Roidmi R10 er en trådløs støvsuger som er lett og lett å bære rundt på. Den kommer med et munnstykke som kan vris og vinkles på forskjellige måter, slik at du kan få den beste rengjøringsopplevelsen. Munnstykket har også et filter for å fange opp eventuelle støvpartikler. R10 har en rekke tilbehør som hjelper deg med å rengjøre alle overflater i hjemmet ditt.

kr 3231
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Roidmi R15 er den perfekte støvsugeren for de som vil ha en kraftig trådløs støvsuger uten mas med kabler. Den er også perfekt for de som har kjæledyr: den har en kraftig motor som fjerner kjæledyrhår og smuss fra gulv og tepper. Batterilevetiden er 50 minutter, som er mer enn nok tid til å rengjøre hjemmet ditt grundig. Med et ergonomisk grep kan du enkelt rengjøre alle hjørner av rommet ditt uten å måtte holde i en kabel.

kr 2999
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Roidmi F8 trådløs støvsuger er en praktisk og effektiv rengjøringsløsning for alle dine behov. Dens kraftige, men likevel lette design gjør den perfekt for rask opprydding eller når du trenger å rengjøre hjemmet ditt grundig. Batteriet varer opptil 60 minutter, noe som er mer enn nok til å få jobben gjort. Det lange munnstykket og spalteverktøyet lar deg nå vanskelige områder, for eksempel under senger og sofaer. Den har også et hendig LED-lys som hjelper deg å se i mørkere hjørner og vanskelig tilgjengelige steder.

kr 3599
Vis i butikk
Dagens beste pris: roboteksperten.no

Hvilken dyson støvsuger skal man velge? (Video på engelsk)

Ofte stilte spørsmål om trådløse støvsugere

Trådløse støvsugere kan være en god erstatning for en vanlig støvsuger i mange situasjoner. De har mange fordeler sammenlignet med vanlige støvsugere, som at de er lettere å bruke, enklere å oppbevare og at de ikke har en ledning som kan hindre deg i å komme til. Trådløse støvsugere er også ofte mer kompakte og lettere å manøvrere, noe som gjør dem velegnet for å støvsuge i trange rom eller områder med mange møbler.

Det er imidlertid viktig å huske på at trådløse støvsugere ofte har et lavere wattforbruk enn vanlige støvsugere, og at de derfor ikke nødvendigvis har samme sugeevne. Dette kan gjøre at de ikke er like effektive til å fjerne tungt skitt og smuss. Trådløse støvsugere har bruker også batteri, noe  som gjør at de må lades mellom bruk.

Dyson er et velkjent merke innen støvsugere, og har en rekke ulike modeller med ulike funksjoner og egenskaper. Mange forbrukere har hatt gode erfaringer med Dyson-støvsugere, og merket har fått mange positive anmeldelser og vurderinger.

Dyson-støvsugere er kjent for å ha høy sugeevne og effektivitet, og for å være enkle å bruke og vedlikeholde. De finnes i ulike størrelser og designs, og har ofte avanserte funksjoner som for eksempel HEPA-filtrering, som hjelper til å fange opp allergener og fint støv.

Se gjerne videoen ovenfor!

For å finne den beste Dyson-støvsugeren for dine behov, kan du vurdere følgende faktorer:

  1. Bruksområde: Hvilken type støvsuger trenger du? Skal du bruke støvsugeren til å støvsuge hjemme, i bilen eller på kontoret? Dette kan påvirke hvilken type støvsuger som passer best for deg.
  2. Størrelse: Hvor stor er boligen din, og hvilke områder skal støvsugeren dekke? Dette kan påvirke hvilken størrelse støvsuger som passer best for deg.
  3. Sugeevne: Hvilken sugeevne trenger du? Skal støvsugeren være spesielt effektiv til å fjerne tungt skitt eller fint støv? Dette kan påvirke hvilken type motor og filtrering som passer best for deg.

Batteri: Skal støvsugeren være trådløs eller ha kabel? Trådløse støvsugere er mer praktiske, men kan ha en kortere batteritid enn støvsugere med kabel. Dette kan være viktig å vurdere når du velger støvsuger.

Et gjennomsnittlig lydnivå for en kabelstøvsuger ligger mellom 70 og 80 dB, mens lydnivået for en trådløs støvsuger kan være fra 75 dB og oppover. Det er imidlertid viktig å huske på at dette er gjennomsnittlige verdier, og at det kan være store variasjoner mellom ulike modeller.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 4.6 / 5. Antall vurderinger: 10

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo