Vindusvasker: Test av de 12 beste vindusvaskerne (juli 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har rangert de 12 beste vindusvaskerne.

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

# Produkt
1 Vindusvasker JIMMY VW302 - Best i test
2 Kärcher WV 6 Plus - En god nummer to
3 Kärcher WV 2 Premium BLACK EDITION

Testen består av 12 vindusvaskere. Nedenfor viser vi deg de 12 som kommer best ut. Kåringen av beste støvsuger er for øyeblikket basert på 0 anmeldelser fra brukerne våres.

Slik kårer vi beste vindusvasker:

 1. Vi legger til alle vindusvaskere vi finner i norske nettbutikker.
 2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
 3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe vindusvasker på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Computersalg.

Kärcher WV 6 Plus er den perfekte kombinasjonen av kraft og bekvemmelighet. Det er den eneste støvsugeren du trenger. Den har en kraftig 1600 W motor som suger opp skitt og rusk som en proff. I tillegg er den lett, enkel å bruke og har en hendig LED-hodelykt slik at du kan se alt i hjemmet ditt.

kr 905
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

WV 2 Premium er den kraftigste og mest allsidige høytrykkspyleren fra Kärcher. Black Edition kommer med en slangetrommel av høy kvalitet, slik at du kan nyte fordelen av å slippe å vikle slangen rundt armen. Denne modellen er ideell for rengjøring av uteplasser, stier, oppkjørsler og mer.

kr 747
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Det er på tide å kvitte seg med støvsugeren. Si hei til Winbot 920, en kraftig robotstøvsuger som automatisk renser gulvet mens du er borte. Det har aldri vært så enkelt å holde hjemmet rent.

kr 4149
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Med Vileda 163812 trenger du aldri å bekymre deg for gulvene dine igjen. Dette er et engangskjøp som vil vare hele livet. Den er designet for å rengjøre og tørke gulvene dine uten kjemikalier eller vaskemidler, slik at du aldri trenger å bekymre deg for at barna kommer inn i dem.

kr 839
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Du vil ikke rengjøre bilen eller sykkelen med en skitten klut, så hvorfor ville du bruke en skitten klut til å rengjøre hjemmet ditt? Karcher WV 5 Premium er den første vannstøvsugeren noensinne som er designet spesielt for rengjøring av biler og sykler. Den er kraftig og lett, noe som gjør den enkel å bruke.

kr 1363
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Rengjør hjemmets vinduer ved hjelp av denne Bosch DIY Glassvac. Denne støvsugeren er designet for å rengjøre alle typer glassflater, inkludert vinduer, speil og til og med bilfrontruter. Den er enkel å bruke og leveres med en rekke vedlegg for spesifikke oppgaver. Støvsugeren er lett og trådløs, noe som gjør den ideell for rengjøring av store overflater.

kr 721
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Hvis du leter etter et produkt som vil hjelpe deg å holde huset ditt skinnende rent, trenger du ikke lete lenger. Bosch DIY Glassvac Solo er den perfekte vindusvaskeren for hjemmet ditt. Den er enkel å bruke og har en lang ledning slik at du kan rengjøre vinduer fra alle vinkler. Den har også en nalfunksjon for å fjerne vann fra glasset, samt et filter som er enkelt å bytte.

kr 639
Vis i butikk
Dagens beste pris: staypro.no

Karcher WV 5 Premium er en kraftig høykvalitets høytrykksvasker som gir imponerende 1550 PSI og 1,4 GPM for rengjøringsjobber rundt huset, garasjen og mer. Vår kraftige pumpe er bygget for å vare med sin slitesterke støpejernskonstruksjon og design som er lett å rengjøre. Karcher WV 5 Premium har også en stor 4 liter/1 gallon vanntank som er laget av slitesterk polypropylen og et ergonomisk håndtak for enkel transport.

kr 928
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Concept CW1010 er et fullt utstyrt, 10 tommers, 1080p Android-nettbrett med en 10-punkts kapasitiv berøringsskjerm. Den drives av en 1,2 GHz Quad Core-prosessor og har 16 GB Flash-minne. Den har også et 8 MP bakkamera, 2 MP frontkamera, MicroSD-kortspor for opptil 64 GB lagringsplass og WiFi for enkel tilgang til favorittappene og innholdet ditt.

kr 589.34
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

AEG WX7-90T4B er en 9 kg, 90 liters vaskemaskin. Dens 7 kg lastekapasitet er ideell for familier med mye klær, og den har en energieffektivitetsvurdering A+++, så den er snill mot både lommeboken og miljøet. Med en rekke programmer å velge mellom, vil du garantert finne den perfekte vask for dine vaskebehov.

kr 1515.24
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Hvordan vaske vinduer effektivt (Se video)

Ofte stilte spørsmål om vindusvaskere

Det finnes mange forskjellige vaskemidler du kan bruke for å vaske vinduene dine. Her er noen muligheter:

 1. Oppvaskmiddel: Oppvaskmiddel er et godt valg for å fjerne skitt og smuss fra vinduene dine. Du kan lage din egen rengjøringsløsning ved å blande litt oppvaskmiddel i lunkent vann.
 2. Eddik: Eddik kan også være et godt valg for å vaske vinduene dine. Du kan lage din egen rengjøringsløsning ved å blande like store deler eddik og vann. Eddik har en blekende effekt, så det kan være lurt å unngå å bruke for mye eddik på vinduer med fargede ruter eller dekor.
 3. Spesialprodukter for vindusvask: Det finnes også mange spesialprodukter for vindusvask på markedet, som er utviklet for å fjerne skitt og smuss fra vinduer på en effektiv måte. Disse produktene inneholder ofte en blanding av rengjøringsmidler og andre stoffer som hjelper til å fjerne skitt og smuss.

Det er mange faktorer som kan påvirke om vinduene dine blir stripete eller ikke når du vasker dem.

Her er noen tips for å unngå striper ved vindusvask:

 1. Bruk en god kvalitet vinduesskrape eller vinduessvamp for å fjerne skitt og smuss fra vinduene. Unngå å bruke skarpe gjenstander som kan skrape vinduet, da dette kan forårsake skader.
 2. Unngå å vaske vinduene i direkte sol, da dette kan føre til at rengjøringsløsningen tørker for raskt og etterlater flekker på vinduet. Det er best å vaske vinduene på en overskyet dag, eller å velge en tid på dagen hvor solen ikke skinner direkte på vinduene.
 3. Tørk av vinduet med en myk, tørr klut for å fjerne eventuelle rester av skitt og smuss. Unngå å bruke skitne kluter eller kluter som har for mye fuktighet, da dette kan forårsake striper på vinduet.
 4. Velg et godt vaskemiddel for vinduene dine. Oppvaskmiddel eller en blanding av eddik og vann kan være gode valg. Unngå å bruke for mye rengjøringsmiddel, da dette kan etterlate flekker på vinduet.
 5. Bruk en myk klut eller mikrofiberklut for å tørke av vinduet. Unngå å bruke skitne kluter eller kluter med grove fibre, da dette kan forårsake striper på vinduet.
 6. Tørk av vinduet i sirkulære bevegelser for å fjerne skitt og smuss.

Salmiakk kan være et effektivt rengjøringsmiddel for å fjerne skitt og smuss fra vinduer, men det kan også være litt skånsomt på vinduet. Salmiakk er en form for ammoniakk, og denne kjemikalien kan være litt hard for vinduet hvis den ikke blir skikkelig skylt av etterpå. Det er derfor viktig å huske å skylle vinduet grundig med rent vann etter at du har vasket det med salmiakk.

Det kan også være lurt å prøve ut salmiakk på et lite område av vinduet først, for å sjekke om det reagerer på salmiakken på noen måte. Hvis du merker at vinduet blir misfarget eller skadet av salmiakken, kan det være lurt å velge et annet vaskemiddel.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 10

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo