LED strips: De mest populære i følge forbrukertest (mai 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har valgt 12 smarte LED-strips de liker best

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

# Produkt
1 Nordlux Smart Light – Ledstrip Colour 10 mtr. IP65 - Beste tilbakemeldinger!
2 Nordlux Smart Light – Ledstrip Colour 5 mtr. IP65 - En god nummer to
3 AwoX SmartLIGHT LED-stripe grunnpakke 2m

Vi har lar brukerne våre gi tilbakemeldinger på 48 smarte LED strips. Nedenfor viser vi deg de 12 som kommer best ut. Kåringen av beste LED strips er for øyeblikket basert på 0 anmeldelser fra brukerne våres. Listen oppdateres i sanntid. LED-teknologien er super til bruk hjemme, men sjekk gjerne også ut led-barer til bilen din.

Slik viser vi de mest populære led downlights

 1. Vi legger til alle LED stripsene vi finner i norske nettbutikker.
 2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
 3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe LED strips på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Lampegiganten.

AwoX SmartLIGHT er den perfekte løsningen for folk som ønsker å bringe lys inn i hjemmet sitt på en ny og innovativ måte. LED-stripen kan styres via app, har 2 meter grunnlist, og finnes i mange forskjellige farger. Med AwoX SmartLIGHT kan du skape spesielle lysstemninger for enhver anledning.

kr 1199
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

AwoX Playbulb LED-stripe er en forlengelse på 1 meter til AwoX SmartLIGHT LED-stripe. Med denne utvidelsen kan Basic AwoX AwoX LED-stripen forlenges med 1 meter hver - kan forlenges til maksimalt 8 meter. - inkludert fleksibel mellomkobling - eksklusiv strømforsyning

kr 299
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Hvis du leter etter den perfekte smarte hjemmebelysningsløsningen, trenger du ikke lete lenger enn denne LED-RGB-stripe WiFi. Med en 3M selvklebende bakside kan denne stripen enkelt festes og fjernes fra enhver overflate. Bruk Tuya-appen til å slå den av og på og endre fargen med et sveip med fingeren. Den kan også styres via Amazon Echo og Google Home.

kr 549
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Stripe-C LED-stripen fra EGLO connect er en enkel, brukervennlig og rimelig løsning for omgivelsesbelysning. Stripe-C kan styres av en app på smarttelefonen din og kan settes til hvilken som helst farge du ønsker. Med Stripe-C trenger du aldri å bekymre deg for å glemme å slå av lysene igjen!

kr 807.67
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Installer EGLO connect Stripe-Z CCT i hjemmet ditt og få den perfekte stemningen du ønsker. Det er den smarteste måten å lyse opp hjemmet ditt på. Med et vakkert, varmhvitt lys er den perfekt for stuer og soverom. Med en lang levetid på opptil 50 000 timer er den også slitesterk og enkel å bruke.

kr 1096.53
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Slik monterer du LED strips (Engelsk video)

Valg av LED strips

 1. Kompatibilitet: Sjekk om LED stripsen er kompatible med smart huben eller stemmestyringsenheten du allerede har, eller om du må kjøpe en ny enhet for å bruke den.
 2. Brukervennlighet: Sjekk om produsenten har en enkel og intuitiv mobilapp for å styre LED stripsen, og om den har gode anmeldelser fra andre brukere.
 3. Funksjoner: Tenk på hva du vil bruke LED stripsen til, og velg en som har de funksjonene du trenger. Noen LED strips har for eksempel mulighet for å endre farger og lysstyrke, mens andre kun har en fast lysstyrke.
 4. Dimmingsmuligheter: Tenk på om du vil kunne dimme LED stripsen, og velg en som har dette om dette er viktig for deg.
 5. Pris: Sammenlign priser på ulike LED strips og velg en som passer innenfor budsjettet ditt. Husk at du kan spare penger på lang sikt ved å velge en energieffektiv LED strip.
 6. Kvalitet: Les anmeldelser og undersøk om produsenten har en god omdømme for å levere kvalitetsprodukter som varer lenge.
 7. Stil: Tenk på hvordan LED stripsen vil se ut i rommet, og velg en som passer inn i interiøret ditt.
 8. Monteringsmuligheter: Sjekk om LED stripsen kan monteres på den måten du ønsker, for eksempel om den kan festes direkte på veggen eller om den krever en ekstra monteringsplate.
 9. Belysning:Tenk på hva slags belysning du trenger i rommet, og velg en LED strip som passer. For eksempel kan du velge en LED strip med varmhvitt lys hvis du ønsker en mer avslappende stemning, eller en med kaldt hvitt lys hvis du ønsker en mer energisk stemning.
 10. Strømforsyning:Sjekk om LED stripsen krever en spesiell strømforsyning, og sørg for at du har dette på plass før du installerer den.
 11. Størrelse og lengde: Tenk på hvor mye plass du har tilgjengelig for LED stripsen, og sørg for at du velger en som passer. Du kan også velge en LED strip med variabel lengde, slik at du kan tilpasse den etter behov.
 12. Vær- og vanntett: Tenk på om LED stripsen skal brukes innendørs eller utendørs, og velg en som er laget for å tåle lokale værforhold dersom du skal montere de utendørs.

Fordeler og ulemper med LED strips

Tabellen oppsummerer ulike fordeler og ulemper ved valg av LED strips.

FordelerUlemper
Kan kontrolleres trådløst via mobilapp eller stemmekommandoerKan være dyrere enn tradisjonelle lyskilder
Kan integreres med andre smarte hjemmenheter og programmeres for å endre lysstyrke og farge etter ønskeKan kreve en smart hub eller stemmestyringsenhet for å fungere, noe som kan øke kostnaden
Kan øke sikkerheten ved å få lyset til å gå på og av automatisk når du er borte fra husetKan være avhengig av et trådløst nettverk for å fungere, så du må sørge for at dette er pålitelig
Kan være mer energieffektive enn tradisjonelle lyskilder og dermed spare deg for penger på lang siktKan være avhengig av strøm for å fungere, så du må sørge for at dette er tilgjengelig
Kan endre stemningen i et rom ved å justere lysstyrken og fargenKan være mer komplekse å installere enn tradisjonelle lyskilder

Ofte stilte spørsmål og svar om LED strips

LED strips er lange, fleksible lysstriper med LED-pærer som kan kuttes til ønsket lengde og monteres nesten hvor som helst. De kan være smarte (med trådløst nettverk og mulighet for kontroll via mobilapp eller stemmekommandoer) eller ikke-smarte (uten trådløst nettverk og kontroll via en enkel bryter).

Du kan bruke LED strips til å skape stemning i et rom ved å endre lysstyrke og farge, eller til å markere spesielle områder som trapper eller kjøkkenbenker. De kan også brukes til å øke sikkerheten ved å få lyset til å gå på og av automatisk når du er borte fra huset.

Dette avhenger av produsenten og modellen din, men generelt sett vil du først laste ned en mobilapp fra produsenten og følge instruksjonene for å koble LED stripsen til ditt trådløse nettverk. Du kan også koble den til nettverket ved å bruke en smart hub (en enhet som kobler smarte enheter sammen) eller ved å koble den direkte til din router via en Ethernet-kabel.

Ja, mange smarte LED strips kan integreres med stemmestyringsassistenter som Amazon Alexa eller Google Assistant, slik at du kan styre dem med stemmekommandoer. Du må ofte aktivere integrasjonen gjennom produsentens mobilapp eller ved å koble en stemmestyringsenhet (som en Amazon Echo) til nettverket ditt.

Installasjon av LED strips avhenger av produsenten og modellen din, men generelt sett vil du først måtte montere en monteringsplate eller feste LED stripsen direkte til en overflate. Deretter vil du koble til strømforsyningen og koble LED stripsen til nettverket ditt (om det er en smart LED strip). Følg produsentens instruksjoner for å få den riktige installasjonen.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 4.8 / 5. Antall vurderinger: 13

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo