Smart gulvlampe: De mest populære i følge forbrukertest (juli 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har valgt 12 smarte gulvlamper de liker best

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

# Produkt
1 LED-gulvlampe Wandie med RGBW-funksjon, hvit - Beste tilbakemeldinger!
2 LOLA SMART LED-gulvlampe Naomi app CCT RGB - En god nummer to
3 LEDVANCE SMART+ WiFi Floor Corner svart 140 cm

Vi har lar brukerne våre gi tilbakemeldinger på 35 smarte gulvlamper. Nedenfor viser vi deg de 12 som kommer best ut. Kåringen av beste smarte gulvlampe er for øyeblikket basert på 0 anmeldelser fra brukerne våres. Listen oppdateres i sanntid.

Slik viser vi de mest populære smarte gulvlampene

  1. Vi legger til alle gulvlampene vi finner i norske nettbutikker.
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe smart gulvlampe på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Lampegiganten.

LOLA SMART LED-gulvlampen er det perfekte lyset for et moderne hjem. Med Naomi-appen kan du styre lyset fra hvor som helst i verden. LOLA SMART LED-gulvlampen har en CCT (Correlated Color Temperature) på 2700K, noe som vil gi rommet ditt en varm og innbydende følelse.

kr 2199
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Med LEDVANCE SMART+ WiFi kan du kontrollere hjemmebelysningen fra hvor som helst i verden. Den er perfekt for de gangene du er på ferie og ønsker å kontrollere lysene. Fjernkontrollen er enkel å bruke og kommer med ladeport slik at du ikke trenger å bekymre deg for å gå tom for batteri.

kr 1199
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Det er ikke nødvendig å reise seg fra sofaen lenger for å slå av lyset. Med LEDVANCE SMART+ WiFi kan du kontrollere belysningen din fra hvor som helst og når som helst. Den har også en timerfunksjon slik at du kan stille inn den til å slå seg av automatisk om natten.

kr 1154.88
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

LEDVANCE SMART+ WiFi gulvlampen er en elegant og praktisk løsning for hjemmet ditt. Den kan styres med en fjernkontroll eller smartLED-appen. Lampens rektangulære sokkel er laget av to stag, hvorfra det smale lyselementet stikker oppover. Lyset fra LED-ene installert i den slanke lampen gir et behagelig, varmhvitt lys som kan justeres etter dine behov.

kr 1154.88
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Dette er fremtiden for belysning. Med LEDVANCE SMART+ WiFi kan du kontrollere lysene dine fra hvor som helst i verden, eller stille dem på en timer. Det er en fin måte å spare energi og gjøre hjemmet ditt tryggere og sikrere. Du kan til og med stille den til å slå seg på når du er borte, eller som et sikkerhetstiltak når du er hjemme.

kr 1499
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Floor Corner Slim LED-gulvlampen er den perfekte balansen mellom form og funksjon. Det er en liten, diskré lampe når den er slått av, men utrolig effektiv og fleksibel i lysdesign. Denne smarte lampen kan betjenes på forskjellige måter - ved hjelp av fjernkontrollen eller smarttelefonen din - for å gi den perfekte atmosfæren for enhver anledning.

kr 1499
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Leter du etter en gulvlampe som gir deg et klart design og som er lett å kontrollere? Se ikke lenger! Gulvrund LED-lampe fra LEDVANCE SMART+ WiFi er det perfekte valget for deg. Denne lampen har et delikat design som består av en rund sokkel og et LED-lys. Den kan styres via fjernkontroll eller LEDVANCE SMART+ WiFi-appen. Du kan bruke dette produktet til å sette den perfekte stemningen i rommet ditt med de mange fargeinnstillingene, eller bruke det som indirekte lys i private rom eller underholdningsområdet ditt.

kr 1499
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Frattina-C er en Bluetooth-kontrollerbar LED-uplight som er perfekt for moderne hjem og kontorer. Med en fotbryter og med appen kan du styre lysets innstillinger og farge. Frattina-C er tilgjengelig i forskjellige farger og lysstyrkenivåer, samt alternativer for forskjellige monteringshøyder.

kr 2068.28
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Briaglia-C LED-gulvlampen er et moderne design som også er spekket med funksjonalitet. Utstyrt med lysdioder som kan styres med en fjernkontroll eller via Bluetooth og en app, er denne lampens allsidighet det som skiller den. Briaglia-C LED-gulvlampen kan brukes som leselys, så vel som et generelt romlys. Den har også en innebygd USB-port for lading av enheter.

kr 3223.74
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Design din egen LED gulvlampe (se video)

Fordeler og ulemper med smarte gulvlamper

Tabellen oppsummerer ulike fordeler og ulemper ved valg av smarte gulvlamper.

FordelerUlemper
Kan kontrolleres via en app eller en smart enhetKan være dyrere enn tradisjonelle gulvlamper
Tilbyr tidsplanleggingKan kreve mer avansert installasjon
Kan kontrolleres via stemmekommandoerKan kreve at du har et smart hjemmenettverk
Integrerbar med andre smarte enheter og tjenesterKan være avhengig av internettilgang
EnergieffektivKan være mer sårbar for sikkerhetsproblemer
Justerbar lysstyrke og endring av fargerKan være avhengig av smartenheter for å fungere som ønsket

Ofte stilte spørsmål og svar om smarte gulvlamper

En smart gulvlampe er en lampe som kan kontrolleres og programmeres via en app eller en smart enhet, og som også kan integreres med andre smarte enheter og tjenester. Smarte gulvlamper kan være fremstilt i ulike stiler og design, og kan tilby forskjellige funksjoner.

Funksjonene som tilbys av smarte gulvlamper varierer, men mange av dem kan justere lysstyrken, endre fargen på lyset, følge med på bevegelser og reagere på stemmekommandoer. Noen smarte gulvlamper tilbyr også tidsplanlegging og fjernkontroll.

Smarte gulvlamper kan være litt dyrere enn tradisjonelle gulvlamper, men prisene varierer og det finnes også rimeligere alternativer. Det kan være verdt å vurdere om investeringen i en smart gulvlampe vil lønne seg for deg i form av økt bekvemmelighet og energieffektivitet.

Ja, mange smarte gulvlamper kan integreres med andre smarte enheter, som stemmestyrte assistenter og hjemmenettverk. Dette gjør at du kan kontrollere gulvlampen din via stemmekommandoer eller fra en app på din smarttelefon, og du kan også integrere gulvlampen din i automatiske scenarier og rutiner.

Det avhenger av lampen du velger og hva slags installasjon som kreves. Noen smarte gulvlamper kan bare monteres ved å feste dem til taket med et par skruer, mens andre krever mer avansert installasjon. Sørg for å lese instruksjonene nøye før du begynner, og vurder om du vil trenge hjelp til installasjonen.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 12

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo