Smart vegglampe: De mest populære i følge forbrukertest (juni 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har valgt 12 smarte vegglamper de liker best

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

# Produkt
1 Matteo – LED-vegglampe med fjernkontroll - Beste tilbakemeldinger!
2 EGLO connect Tabiano-C LED-speillampe 60,5 cm - En god nummer to
3 EGLO Tabiano-C, 1 ampuller, IP44, Kromfarget, Hvit

Vi har lar brukerne våre gi tilbakemeldinger på 20 smarte vegglamper. Nedenfor viser vi deg de 12 som kommer best ut. Kåringen av beste smarte vegglampe er for øyeblikket basert på 1 anmeldelser fra brukerne våres. Listen oppdateres i sanntid.

Slik viser vi de mest populære smarte vegglampene

  1. Vi legger til alle vegglampene vi finner i norske nettbutikker.
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe smart vegglampe på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Lampegiganten.

Matteo er en kompakt og allsidig LED-vegglampe som enkelt kan monteres på veggen. Matteo tilbyr et rent og elegant design, med et metallhus og et justerbart hode laget av aluminium. Matteos lyskilde er sammensatt av to lysdioder, som har et fargetemperaturområde fra 2700 K (varmhvit) til 5000 K (universell hvit) og kan dimmes trinnløst.

kr 4799
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Tabiano-C LED speillampen er et praktisk produkt som er enkelt å installere og bruke. Diffusoren er laget av plast og dekker hele speilets bredde, og sender ut et homogent, refleksjonsfritt lys. Den er også praktisk fordi den har en slank design samtidig som den har en bred lysemitterende overflate.

kr 1721.64
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

EGLOs Tabiano-Z LED speillampe er en smart baderomsarmatur som kan styres av en app på telefonen din. Den har RGBW LED-lys og passer til badet. De forskjellige lysfargene og scenariene kan kontrolleres av appen, og den kan brukes til å gi riktig mengde lys for dine behov.

kr 1721.64
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Du trenger ikke bekymre deg for stygge, blendende lys lenger. EGLOs Marghera-Z er en smartere og vakrere måte å lyse opp hjemmet ditt på. Med RGBW LED kan du nå velge mellom over 16 millioner farger og 16 millioner nivåer av lysstyrke. I tillegg kan du kontrollere lysene med telefonen eller stemmeassistenten.

kr 1375
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Müller light tint talpa er den perfekte løsningen for din omgivelsesbelysning. Denne smarte kontrollerbare LED-lyslisten Talpa er allsidig og enkel å betjene. Enten den er klassisk som møbelbunnlampe eller som praktisk og fleksibel gulvlampe, finnes Müller light tint talpa i mange hjem.

kr 1399
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Fisheye LED-vegglampen er et unikt design med et moderne preg. Den er laget av stål med en forkrommet dekorkant og lyset stråler kjegleformet opp og ned på veggen gjennom de konvekse glasslinsene. Den har en justerbar arm, slik at du kan peke lyset i hvilken som helst retning du vil. Den har også en timerfunksjon, slik at du kan stille inn den til å slå seg av etter 15 minutter eller 2 timer.

kr 2078.67
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Q-Tetra er den første LED-vegglampen som kan styres med en fjernkontroll, uansett avstand. Den er perfekt for store rom som stuer, soverom og kjøkken. Q-Tetra har en rekke lysinnstillinger med justerbar lysstyrke og fargetemperatur. Den er også flott for stemningsbelysning eller stemningsbelysning.

kr 2399
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Q-TETRA er det perfekte lyset for å få ethvert rom til å føles varmt og innbydende. Den kan brukes som bordlampe, ambientlampe eller nattlampe for barn. Forlengelseslampen Q-Tetra kan enkelt kobles til ved å koble til kontrollelementet, og så kan alle justere farge eller lysstyrke etter behov.

kr 2099
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

ØS1 er en høykvalitets LED-vegglampe med en rekke funksjoner. Den har en integrert lyssensor som registrerer omgivelseslyset og automatisk justerer lysstyrken på lampen. Vegglampen ØS1 har også en integrert berøringssensor, som registrerer når du berører lampen og slår den av eller på. Du kan styre ØS1 via smarttelefonen eller nettbrettet med fjernkontrollapper.

kr 6499
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

ØS1-serien er den perfekte blandingen av form og funksjon. Med sin elegante design og mange funksjoner er den den ideelle belysningsløsningen for moderne livsstil. Den tilbyr en rekke farger og lysstyrkenivåer for å passe enhver stemning. ØS1-serien er også utstyrt med mange smarte funksjoner som stemmestyring, varsler og mer.

kr 6499
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Slik kan du designe din egen vegglampe (se video)

Slik velger du riktige smarte vegglampe til ditt behov

Det finnes mange ting å vurdere når du skal velge en smart vegglampe. Her er noen ting du bør tenke på:

  1. Kompatibilitet: Sørg for at vegglampen er kompatibel med ditt hjemmenettverk og eventuelle smarte enheter du allerede har.
  2. Styrke og dekkevidde: Tenk på hvor sterk lysstyrken skal være og hvor stor området lampen skal dekke.
  3. Stil og design: Velg en vegglampe som passer inn i ditt hjem og din personlige stil.
  4. Funksjonalitet: Tenk på hva du vil at lampen skal kunne gjøre. Noen smarte vegglamper kan justere lysstyrken, endre farger eller til og med følge med på dine bevegelser.
  5. Pris: Sammenlign priser på forskjellige smarte vegglamper for å finne en som passer innenfor ditt budsjett.
  6. Vurder også eventuelle garantier eller service som følger med lampen, samt hva andre kunder har sagt om lampen.

Fordeler og ulemper med smarte vegglamper

Tabellen oppsummerer ulike fordeler og ulemper ved valg av smarte vegglamper.

FordelerUlemper
Kan kontrolleres via en app eller en smart enhetKan være dyrere enn tradisjonelle vegglamper
Tilbyr tidsplanleggingKan kreve mer avansert installasjon
Kan kontrolleres via stemmekommandoerKan kreve at du har et smart hjemmenettverk
Integrerbar med andre smarte enheter og tjenesterKan være avhengig av internettilgang
EnergieffektivKan være mer sårbar for sikkerhetsproblemer
Justerbar lysstyrke og endring av fargerKan være avhengig av smartenheter for å fungere som ønsket

Ofte stilte spørsmål og svar om smarte vegglamper

En smart vegglampe er en lampe som kan kontrolleres og programmeres via en app eller en smart enhet, som en smarttelefon eller en smartenhetssentral. Smarte vegglamper kan også integreres med andre smarte enheter og tjenester, som stemmestyrte assistenter og hjemmenettverk.

Funksjonene som tilbys av smarte vegglamper varierer, men mange kan justere lysstyrken, endre fargen på lyset, følge med på bevegelser og til og med reagere på stemmekommandoer. Noen smarte vegglamper tilbyr også tidsplanlegging og fjernkontroll.

Smarte vegglamper kan være litt dyrere enn tradisjonelle vegglamper, men prisene varierer og det finnes også rimeligere alternativer. Det kan være verdt å vurdere om investeringen i en smart vegglampe vil lønne seg for deg i form av økt bekvemmelighet og energieffektivitet.

Ja, mange smarte vegglamper kan integreres med andre smarte enheter, som stemmestyrte assistenter og hjemmenettverk. Dette gjør at du kan kontrollere vegglampen din via stemmekommandoer eller fra en app på din smarttelefon, og du kan også integrere vegglampen din i automatiske scenarier og rutiner.

Det avhenger av lampen du velger og hva slags installasjon som kreves. Noen smarte vegglamper kan bare monteres ved å feste dem til veggen med et par skruer, mens andre krever mer avansert installasjon. Sørg for å lese instruksjonene nøye før du begynner, og vurder om du vil trenge hjelp til installasjonen.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 12

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo