Smarte downlights: De mest populære i følge forbrukertest (april 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har valgt 12 smarte downlights de liker best

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

# Produkt
1 Nordlux Carina Smart Light 3-kit, Smartlyspunkt, Hvit, Bluetooth, GU10, 2200 K, 6500 K - Beste tilbakemeldinger!
2 Nordlux Smart Carina – Utspart lampe – LED-pære for søkelys – GU10 – 4.7 W – klasse F – 2200-6500 K (en pakke 3) - En god nummer to
3 Nordlux Carina Smart Light 3-Kit, Smartlyspunkt, Børstet stål, Nickel, Bluetooth, GU10, 2200 K, 6500 K

Vi har lar brukerne våre gi tilbakemeldinger på 71 smarte downlights. Nedenfor viser vi deg de 12 som kommer best ut. Kåringen av beste smarte downlights er for øyeblikket basert på 0 anmeldelser fra brukerne våres. Listen oppdateres i sanntid.

Slik viser vi de mest populære smarte downlights

  1. Vi legger til alle downlightsene vi finner i norske nettbutikker.
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe smarte downlights på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Lampegiganten.

Carina Smart Light 3-settet er et perfekt smart lys for alle rom i hjemmet ditt. Den leveres med en trådløs fjernkontroll for å justere lysstyrke, fargetemperatur og mer, og kan styres fra telefonen. Settet inneholder en Carina Smart Light Point som kan monteres på vegg eller tak og to GU10 pærer. Carina Smart Light Point kan også brukes som nattlys.

kr 1182
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Nordlux Smart Carina innfelt lampe er et stilig og energibesparende alternativ til tradisjonelle halogen- eller glødepærer. Denne LED-pæren for søkelys GU10 har et strømforbruk på 4,7W, klasse F for isolasjon og 2200-6500 K fargetemperatur. Det er det perfekte valget for ditt hjem eller kontor!

kr 450.08
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Carina Smart Light 3-Kit er et sett med 3 LED-pærer som kan styres individuelt eller sammen. Lyset kan justeres til 6500 K, 2200 K, eller hvilken som helst farge i mellom. Carina Smart Light er enkel å installere og enda enklere å bruke. Koble lysene til smarttelefonen din og kontroller dem fra hvor som helst i verden!

kr 724
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Nordlux Carina Smart Light Square 3-Kit er det første lyset i sitt slag. Den kombinerer det siste innen LED-teknologi med en trådløs tilkobling og en smarttelefonapp. Settet inneholder to lyse firkanter og en lysstripe, som gir deg den perfekte belysningen for ethvert rom i hjemmet ditt. Carina Smart Light Square 3-Kit er enkel å installere, uten ledninger nødvendig, og kan plasseres hvor som helst du trenger det.

kr 615
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Nordlux Don Smart LED-innfelt spotlight er et perfekt valg for moderne hjem og kontorer. Den er designet med den nyeste LED-teknologien for et energieffektivt, langvarig og bærekraftig lys. Den hvite finishen på produktet gjør det perfekt å installere i ethvert rom. Den har også en høy fargegjengivelsesindeks på mer enn 80, noe som er flott for profesjonell fotografering og videoopptak.

kr 567
Vis i butikk
Dagens beste pris: computersalg.no

Smarte downlights kan styres med app (se video)

Valg av smarte downlights

  1. Her lister vi noen kriterier du bør tenke over når du skal kjøpe smarte downlights.

    1. Sjekk om downlightsene er kompatible med smart huben eller stemmestyringsenheten du allerede har, eller om du må kjøpe en ny enhet for å bruke dem.
    2. Sjekk om produsenten har en enkel og intuitiv mobilapp for å styre downlightsene, og om de har gode anmeldelser fra andre brukere.
    3. Tenk på hva du vil bruke downlightsene til, og velg en som har de funksjonene du trenger. Noen downlights har for eksempel mulighet for å endre farger og lysstyrke, mens andre kun har en fast lysstyrke.
    4. Tenk på om du vil kunne dimme downlightsene, og velg en som har dette om dette er viktig for deg.
    5. Sammenlign priser på ulike downlights og velg en som passer innenfor budsjettet ditt. Husk at du kan spare penger på lang sikt ved å velge en energieffektiv downlight.
    6. Les anmeldelser og undersøk om produsenten har en god omdømme for å levere kvalitetsprodukter som varer lenge.
    7. Stil: Tenk på hvordan downlightsene vil se ut i rommet, og velg en som passer inn i interiøret ditt.
    8. Sjekk om downlightsene kan monteres på den måten du ønsker, for eksempel om de kan monteres direkte på taket eller om de krever en ekstra monteringsplate.
    9. Tenk på hva slags belysning du trenger i rommet, og velg en downlight som passer. For eksempel kan du velge en downlight med varmhvitt lys hvis du ønsker en mer avslappende stemning, eller en med kaldt hvitt lys hvis du ønsker en mer energisk stemning.
    10. Sjekk om downlightsene krever en spesiell strømforsyning, og sørg for at du har dette på plass før du installerer dem.

Fordeler og ulemper med smarte downlights

Tabellen oppsummerer ulike fordeler og ulemper ved valg av smarte downlights.

FordelerUlemper
Kan kontrolleres trådløst via mobilapp eller stemmekommandoerKan være dyrere enn tradisjonelle lyskilder
Kan integreres med andre smarte hjemmenheter og programmeres for å endre lysstyrke og farge etter ønskeKan kreve en smart hub eller stemmestyringsenhet for å fungere, noe som kan øke kostnaden
Kan øke sikkerheten ved å få lyset til å gå på og av automatisk når du er borte fra husetKan være avhengig av et trådløst nettverk for å fungere, så du må sørge for at dette er pålitelig
Kan være mer energieffektive enn tradisjonelle lyskilder og dermed spare deg for penger på lang siktKan være avhengig av strøm for å fungere, så du må sørge for at dette er tilgjengelig
Kan endre stemningen i et rom ved å justere lysstyrken og fargenKan være mer komplekse å installere enn tradisjonelle lyskilder

Ofte stilte spørsmål og svar om smarte downlights

Smarte downlights er lyskilder med innebygd trådløst nettverk som kan kontrolleres via en mobilapp eller stemmestyring. De kan også integreres med andre smarte hjemmenheter og kan ofte programmeres for å endre lysstyrke og farge etter ønske.

Du kan bruke smarte downlights til å endre stemningen i et rom ved å justere lysstyrken og fargen, eller til å få lyset til å følge en rutine (for eksempel å bli gradvis mer lysende om morgenen for å vekke deg). De kan også brukes til å øke sikkerheten ved å få lyset til å gå på og av automatisk når du er borte fra huset.

Dette avhenger av produsenten og modellen din, men generelt sett vil du først laste ned en mobilapp fra produsenten og følge instruksjonene for å koble downlightsene til ditt trådløse nettverk. Du kan også koble dem til nettverket ved å bruke en smart hub (en enhet som kobler smarte enheter sammen) eller ved å koble dem direkte til din router via en Ethernet-kabel.

Ja, mange smarte downlights kan integreres med stemmestyringsassistenter som Amazon Alexa eller Google Assistant, slik at du kan styre dem med stemmekommandoer. Du må ofte aktivere integrasjonen gjennom produsentens mobilapp eller ved å koble en stemmestyringsenhet (som en Amazon Echo) til nettverket ditt.

Dette avhenger av hvordan du bruker dem. Generelt sett vil smarte downlights ha en høyere innkjøpspris enn tradisjonelle lyskilder, men de kan være mer energieffektive og dermed spare deg for penger på lang sikt. For å spare mest mulig penger, prøv å unngå å ha lyset på når det ikke trengs, og velg lyskilder med høy energieffektivitet.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 12

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo