Smarte spotter: De mest populære i følge forbrukertest (juli 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har valgt 12 smarte spotter de liker best

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

# Produkt
1 LED-spot Klipa med RGBW-fargeveksling, hvit - Beste tilbakemeldinger!
2 LED-spot Klipa med RGBW-fargeveksling, svart - En god nummer to
3 LED-takspot Stag, CCT og RGBW, hvit

Vi har lar brukerne våre gi tilbakemeldinger på 22 smarte spotter. Nedenfor viser vi deg de 12 som kommer best ut. Kåringen av beste smarte spotter er for øyeblikket basert på 0 anmeldelser fra brukerne våres. Listen oppdateres i sanntid.

Slik viser vi de mest populære smarte spotter

  1. Vi legger til alle spottene vi finner i norske nettbutikker.
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe smarte spotter på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Lampegiganten.

Stag LED-takspotten er en slank, tidløs og diskret LED-takspot med praktiske funksjoner. Beslaget er laget av aluminium og kan enkelt integreres i ulike bomiljøer. Stag LED-takspotten imponerer med sine praktiske funksjoner.

kr 699
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Stag LED-takspotten er et tidløst design som passer inn i ethvert bomiljø. Den har en slank design og imponerer med sine praktiske funksjoner. Stag LED-takspotten er laget av aluminium og kan brukes som for eksempel kontortaklampe.

kr 699
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

WiZ LED-vegglampen er den første og eneste LED-vegglampen som tilbyr både opp- og ned-belysning. Den er designet for å passe perfekt til soverommet, stuen eller andre rom som trenger et snev av lys. Den har en stor, rund diffuser som gir et mykt og naturlig lys.

kr 1399
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

WiZ LED-vegglampen er en stilig, høykvalitets og miljøvennlig lysarmatur til hjemmet ditt. Den er designet for bruk i alle rom, men er spesielt egnet for kjøkken og bad. WiZ LED-vegglampen har et varmt 3000K lys og en energibesparende LED-design som aldri trenger å skiftes ut.

kr 1399
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Du kjenner den følelsen når stuen er for mørk og du bare vil slappe av? Philips Hue forstår og gir den perfekte løsningen. Disse runde innfelte LED-lysene er den ideelle løsningen for å skape en koselig atmosfære i stuen eller direkte belysning på badet. I tillegg, takket være deres mange funksjoner, er de også perfekte for bruk i kontorlokaler, korridorer eller til og med kjøkken.

kr 2599
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Ditt hjem er ditt slott. Gjør det til det beste stedet det kan være med EGLO connect Fueva-C. Med et vakkert, elegant design og et bredt utvalg av funksjoner å velge mellom, vil du garantert finne noe perfekt for dine behov. Ved hjelp av Bluetooth-teknologi kan du styre lysene dine fra hvor som helst – uansett hvor du er i verden.

kr 865.44
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Slik monterer du spotter (se video)

Slik velger du riktige smarte spotter

  1. Sjekk om spotten er kompatibel med smart huben eller stemmestyringsenheten du allerede har, eller om du må kjøpe en ny enhet for å bruke spotten.
  2. Sjekk om produsenten har en enkel og intuitiv mobilapp for å styre spotten, og om den har gode anmeldelser fra andre brukere.
  3. Tenk på hva du vil bruke spotten til, og velg en som har de funksjonene du trenger. Noen sporter har for eksempel mulighet for å endre farger og lysstyrke, mens andre kun har en fast lysstyrke.
  4. Tenk på om du vil kunne dimme spotten, og velg en som har dette om dette er viktig for deg.
  5. Sammenlign priser på ulike sporter og velg en som passer innenfor budsjettet ditt. Husk at du kan spare penger på lang sikt ved å velge en energieffektiv spot.
  6. Les anmeldelser og undersøk om produsenten har en god omdømme for å levere kvalitetsprodukter som varer lenge.

Fordeler og ulemper med smarte spotter

Tabellen oppsummerer ulike fordeler og ulemper ved valg av smarte spotter.

FordelerUlemper
Kan kontrolleres trådløst via mobilapp eller stemmekommandoerKan være dyrere enn tradisjonelle lyskilder
Kan integreres med andre smarte hjemmenheter og programmeres for å endre lysstyrke og farge etter ønskeKan kreve en smart hub eller stemmestyringsenhet for å fungere, noe som kan øke kostnaden
Kan øke sikkerheten ved å få lyset til å gå på og av automatisk når du er borte fra husetKan være avhengig av et trådløst nettverk for å fungere, så du må sørge for at dette er pålitelig
Kan være mer energieffektive enn tradisjonelle lyskilder og dermed spare deg for penger på lang siktKan være avhengig av strøm for å fungere, så du må sørge for at dette er tilgjengelig
Kan endre stemningen i et rom ved å justere lysstyrken og fargenKan være mer komplekse å installere enn tradisjonelle lyskilder

Ofte stilte spørsmål og svar om smarte spotter

En smart spot er en lyskilde med innebygd trådløst nettverk, som kan kontrolleres via en mobilapp eller stemmestyring. De kan også integreres med andre smarte hjemmenheter og kan ofte programmeres for å endre lysstyrke og farge etter ønske.

Du kan bruke smarte spotter til å endre stemningen i et rom ved å justere lysstyrken og fargen, eller til å få lyset til å følge en rutine (for eksempel å bli gradvis mer lysende om morgenen for å vekke deg). De kan også brukes til å øke sikkerheten ved å få lyset til å gå på og av automatisk når du er borte fra huset.

Dette avhenger av produsenten og modellen din, men generelt sett vil du først laste ned en mobilapp fra produsenten og følge instruksjonene for å koble spotten til ditt trådløse nettverk. Du kan også koble den til nettverket ved å bruke en smart hub (en enhet som kobler smarte enheter sammen) eller ved å koble den direkte til din router via en Ethernet-kabel.

Ja, mange smarte spotter kan integreres med stemmestyringsassistenter som Amazon Alexa eller Google Assistant, slik at du kan styre dem med stemmekommandoer. Du må ofte aktivere integrasjonen gjennom produsentens mobilapp eller ved å koble en stemmestyringsenhet (som en Amazon Echo) til nettverket ditt.

Dette avhenger av hvordan du bruker dem. Generelt sett vil smarte spotter ha en høyere innkjøpspris enn tradisjonelle lyskilder, men de kan være mer energieffektive og dermed spare deg for penger på lang sikt. For å spare mest mulig penger, prøv å unngå å ha lyset på når det ikke trengs, og velg lyskilder med høy energieffektivitet.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 12

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo