Smart taklampe: De mest populære i følge forbrukertest (juni 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har valgt 12 smarte taklamper de liker best

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

# Produkt
1 LED-taklampe Panter med RGBW- og CCT funksjon - Beste tilbakemeldinger!
2 LED-taklampe Virtuo med CCT-funksjon, Ø 34 cm - En god nummer to
3 LED-taklampe Virtuo med CCT-funksjon, Ø 57 cm

Vi har lar brukerne våre gi tilbakemeldinger på 259 smarte taklamper. Nedenfor viser vi deg de 12 som kommer best ut. Kåringen av beste smarte taklampe er for øyeblikket basert på 1 anmeldelser fra brukerne våres. Listen oppdateres i sanntid.

Slik viser vi de mest populære smarte taklampene

  1. Vi legger til alle taklampene vi finner i norske nettbutikker.
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe smart taklampe på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Lampegiganten.

Panther LED-taklampen kjennetegnes av et enkelt, tidløst design og mange praktiske funksjoner. Lampen er laget av aluminium og kan brukes i ulike oppholdsrom, for eksempel i stuen eller soverommet. Pantheren har en dimmefunksjon, som lar deg velge hvor sterkt du vil at lyset skal være. Du kan også endre fargen på lyset fra varmhvitt til kaldhvitt eller fra rødt til grønt og blått.

kr 2099
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Moderne og stilig, Cepa LED-taklampen er et perfekt tillegg til ethvert rom. Med sin enkle design passer den godt inn i ethvert miljø. Den er laget av plast og aluminium og kan styres med en fjernkontroll. Den har også en fargeendringsfunksjon, slik at du kan endre den etter humøret ditt!

kr 1399
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Cepa LED-lyset er en enkel, men moderne lyskilde som lett kan blandes inn i ethvert miljø. Den kommer i en rekke farger, og den er enkel å kontrollere med telefonen. Med en justerbar lysstyrke og en innebygd bevegelsessensor er Cepa LED-taklampen perfekt for ethvert rom.

kr 1799
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Tetra LED-taklampen er det perfekte tillegget til hjemmet ditt. Med sin moderne og samtidig enkle design smelter den inn i ulike omgivelser. Den kan brukes fleksibelt i stuen, på kjøkkenet eller i arbeidsrommet, og takket være de mange forskjellige funksjonene er den en ekte allrounder.

kr 1799
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Tetra LED-taklampen er et perfekt valg for de som setter pris på moderne design. Den innovative LED-teknologien, som samtidig er energibesparende, muliggjør en imponerende lysintensitet og det brede utvalget av tilgjengelige farger gir mulighet til å skape en hyggelig atmosfære. Ved hjelp av dimmefunksjonen og CCT-funksjonen er det mulig å variere lysfargen, noe som gjør det enkelt å skape en ønsket atmosfære.

kr 1799
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Stanos LED-spotlys er en perfekt løsning for å belyse ethvert rom i hjemmet ditt. LED-lyset er enkelt å installere, det er et slitesterkt og langvarig produkt som ikke vil skuffe. Stanos LED spot har et fleksibelt hode som kan rettes i ønsket retning.

kr 699
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Stanos LED-spot er den perfekte løsningen for å gi lys på kjøkkenet, gangen, spisestuen, stuen eller andre rom i hjemmet ditt. Armaturet kan monteres i taket eller veggen og hodet kan justeres fleksibelt for å rette lyset i ønsket retning. Stanos LED-spot er moderne og diskret med et sofistikert design som vil utfylle enhver innredning.

kr 699
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Se hvordan en smart taklampe kan fungere (se video)

Valg av smarte taklamper

Her er en liste over kriterier du bør  tenke på når du skal velge riktig smarte taklampe for deg.

  1. Størrelse og design: Mål rommet og tenk på hvordan taklampen skal se ut i forhold til innredningen. Velg en størrelse som passer til rommet, og sørg for at designet passer til øvrig innredning.
  2. Lysstyrke og fargetemperatur: Tenk på hva du skal bruke rommet til, og velg en taklampe med riktig lysstyrke og fargetemperatur. Lyssterk lampe kan være fint for lesing og arbeid, mens en varmere lysfarve kan skape en mer avslappende atmosfære.
  3. Stemmestyring og integrasjoner: Vurdér om du vil ha mulighet for å styre taklampen med stemmestyring, og om du ønsker at den skal kunne integreres i et smart hjem-system.
  4. Energieffektivitet: LED-taklamper er ofte mer energieffektive enn andre lyskilder, så det kan være lurt å velge en LED-taklampe for å spare på strømregningen.
  5. Pris og garanti: Sammenlign priser og se om taklampen har en god garanti. Noen taklamper kan ha høyere pris, men har også en lengre levetid og bedre garantier.

Det kan også være lurt å lese produktomtaler og spørre venner eller familie om deres erfaringer med smarte taklamper før du bestemmer deg for å kjøpe en.

Ofte stilte spørsmål og svar om smarte taklamper

Ja, du kan montere en taklampe selv hvis du har litt elektroteknisk kunnskap og verktøy. Det er viktig å huske på å slå av strømmen til rommet du skal jobbe i, og å følge produsentens installasjonsveiledning nøye. Det kan også være lurt å sjekke med en elektriker eller fagmann hvis du er usikker på hvordan du skal gå frem.

Lampegiganten er en dansk nettbutikk som selger belysning og lamper. De har ikke noen fysiske butikker, men tilbyr gratis levering til hele Norge. Du kan også besøke deres hjemmeside for å finne mer informasjon om deres produkter og tjenester.

Integrert LED refererer til LED-pærer som er innebygd i lysarmaturer eller lyskilder. Dette betyr at LED-pærene ikke kan skiftes ut separat, men må erstattes sammen med hele lysarmaturen eller lyskilden når de trenger å byttes. Integrerte LED-pærer har ofte en lengre levetid enn vanlige LED-pærer, og det kan være en mer økonomisk løsning i lange løp siden man ikke trenger å bytte pærene så ofte. De er også ofte mer kompakte og kan være en god løsning hvis du ønsker å integrere belysningen i møblene eller i veggen.

Smarte taklamper fungerer ved at de er koblet til internett via Wi-Fi eller Bluetooth, og kan styres via en app eller stemmestyring. Noen smarte taklamper krever også at du har en hub eller gateway som knytter dem til internett.

Med en smart taklampe kan du enkelt justere lysstyrken, endre fargetemperaturen og lage lysprogrammer for å skape den stemningen du ønsker. Du kan også koble taklampen til andre smarte enheter i huset ditt, slik at den kan reagere på bevegelsessensorer eller være en del av automatiske rutiner.

Det finnes mange forskjellige merker som tilbyr smarte taklamper, inkludert Virtuo, Cepa, Tetra,; Stanos Philips Hue, Ikea, LIFX og TP-Link. Det kan være lurt å undersøke forskjellige merker og modeller for å finne den smarte taklampen som passer best for dine behov og ønsker.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 12

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo