Smart pendellampe: De mest populære i følge forbrukertest (april 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har valgt 12 smarte pendellamper de liker best

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

# Produkt
1 EGLO connect Moneva-C LED-hengelampe nikkel Ø 48,5 - Beste tilbakemeldinger!
2 EGLO ZILLERIO-Z LANGBORD L1160 2160+1080LM 2700-6500K SORT - En god nummer to
3 LEDVANCE SMART+ WiFi Decor Twist pendel svart

Vi har lar brukerne våre gi tilbakemeldinger på 65 smarte pendellamper. Nedenfor viser vi deg de 12 som kommer best ut. Kåringen av beste smarte pendellampe er for øyeblikket basert på 1 anmeldelser fra brukerne våres. Listen oppdateres i sanntid.

Slik viser vi de mest populære smarte pendellampene

  1. Vi legger til alle pendellampene vi finner i norske nettbutikker.
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe smart pendellampe på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Lampegiganten.

Gjør plassen din til live med SMART+ WiFi Decor Twist pendellampe. Denne smarte lampen er utstyrt med en innebygd WiFi-modul, slik at du kan kontrollere den fra hvor som helst i verden med smarttelefonen din. Den har også en innebygd mikrofon og høyttaler som lar deg snakke og lytte til musikk.

kr 2099
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Disse vakre, moderne anhengene er designet med en vri. SMART+ WiFi Decor Twist-pendelen er den siste innovasjonen i LEDVANCEs linje med smarte belysningsløsninger. Med en integrert WiFi-modul kan disse stilige lysene fjernstyres fra din mobile enhet eller datamaskin. SMART+ WiFi Decor Twist-pendelen kommer i hvit eller svart og er perfekt for bad, soverom, stuer og mer.

kr 2099
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Vær smart med belysningen din. Med EGLO connect kan du kontrollere og designe den perfekte atmosfæren. Og det er ikke alt: du kan synkronisere lysene dine til musikk, stille inn tidtakere og til og med bruke appen til å kontrollere lysene fra telefonen!

kr 2499
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Den nye Fraioli-C LED-pendellampen fra EGLO er det perfekte lyset for det moderne hjemmet. Pendellampen imponerer ikke bare med sin moderne, lineære design, men også med sin interne Bluetooth-teknologi og muligheten til å kontrollere den via mobiltelefon eller nettbrett. Den integrerte LED-pæren kan dimmes og stilles inn på ønsket fargetemperatur.

kr 2299.37
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Fraioli-C er mer enn bare et lys. Det er fremtiden for hjemmebelysning. Fraioli-C er en smart, modulær LED-pendellampe som kan styres via en app på smarttelefonen eller nettbrettet. Den er designet for å være allsidig, slik at du kan velge hvor sterkt du vil at lyset skal være og hva slags atmosfære du vil ha i rommet ditt. Og med sin moderne design og elegante, minimalistiske stil, vil den se bra ut i alle rom i huset ditt.

kr 2299.37
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Den perfekte allround pendellampen for stuen, soverommet og kontoret. Hornitos-C er en moderne pendel som styres fra smarttelefonen din og kommer i krom eller mørkegrå. Det runde designet og den ringformede skjermen gir et snev av eleganse til ethvert rom.

kr 4841.38
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Med Moneva-C LED-pendellampen tilbyr vi deg en perfekt belysningsløsning som er både elegant og smart. Det er ikke bare en lampe, men også en dekorativ gjenstand som vil fremheve interiørdesignet ditt. Lampen er utstyrt med et intelligent lyssystem og kan styres fra hvor som helst i verden. Med EGLO connect kan du sette opp lampene dine ved hjelp av appen vår og skape den perfekte stemningen for enhver anledning.

kr 1606.09
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

EGLO connect Moneva-C er en elegant design og smart lysløsning med et moderne preg. Lampen er utstyrt med et LED-lys av høy kvalitet, som gir et jevnt og behagelig lys. Lampen har også en energisparefunksjon med innebygd sensor som automatisk slår av lampen når den ikke er nødvendig.

kr 1721.64
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Riodeva-C LED-pendellampe er en revolusjonerende ny måte å bringe lys inn i hjemmet ditt på. Det er den første LED-pendellampen som har Bluetooth-teknologi, slik at du enkelt kan kontrollere den med smarttelefonen din. Med denne pendellampen kan du velge mellom hvitt eller farget lys, eller bytte mellom dem ved å trykke på en knapp.

kr 2299.37
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Smartlys forklart (se video)

Fordeler og ulemper med smarte pendellamper

Tabellen oppsummerer ulike fordeler og ulemper ved valg av smarte pendellamper.

FordelerUlemper
Kan kontrolleres via en app eller en smart enhetKan være dyrere enn tradisjonelle pendellamper
Tilbyr tidsplanleggingKan kreve mer avansert installasjon
Kan kontrolleres via stemmekommandoerKan kreve at du har et smart hjemmenettverk
Integrerbar med andre smarte enheter og tjenesterKan være avhengig av internettilgang
EnergieffektivKan være mer sårbar for sikkerhetsproblemer
Justerbar lysstyrke og endring av fargerKan være avhengig av smartenheter for å fungere som ønsket

Fordelene med smarte pendellamper inkluderer at de kan kontrolleres og programmeres via en app eller en smart enhet, tilby tidsplanlegging og integreres med andre smarte enheter. Smarte pendellamper kan også være mer energieffektive og tilby justerbar lysstyrke og endring av farger.

Ulempene inkluderer at smarte pendellamper kan være dyrere enn tradisjonelle lamper og kreve mer avansert installasjon. De kan også være avhengig av et smart hjemmenettverk og internettilgang, og kan være mer sårbare for sikkerhetsproblemer.

Ofte stilte spørsmål og svar om smarte pendellamper

En smart pendellampe er en lampe som kan kontrolleres og programmeres via en app eller en smart enhet, som en smarttelefon eller en smartenhetssentral. Smarte pendellamper kan også integreres med andre smarte enheter og tjenester, som stemmestyrte assistenter og hjemmenettverk.

Funksjonene som tilbys av smarte pendellamper varierer, men mange av dem kan justere lysstyrken, endre fargen på lyset, følge med på bevegelser og reagere på stemmekommandoer. Noen smarte pendellamper tilbyr også tidsplanlegging og fjernkontroll.

Smarte pendellamper kan være litt dyrere enn tradisjonelle pendellamper, men prisene varierer og det finnes også rimeligere alternativer.

Ja, mange smarte pendellamper kan integreres med andre smarte enheter, som stemmestyrte assistenter og hjemmenettverk. Dette gjør at du kan kontrollere pendellampen din via stemmekommandoer eller fra en app på din smarttelefon, og du kan også integrere pendellampen din i automatiske scenarier og rutiner.

Det avhenger av lampen du velger og hva slags installasjon som kreves. Noen smarte pendellamper kan bare monteres ved å feste dem til taket med et par skruer, mens andre krever mer avansert installasjon. Sørg for å lese instruksjonene nøye før du begynner, og vurder om du vil trenge hjelp til installasjonen.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 12

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo