Smart bordlampe: De mest populære i følge forbrukertest (juni 2024)

Rangeringer av produktene i testen er utelukkende basert på brukere sine anmeldelser og er ikke påvirket av partnerskap. Lenker til butikkene er likevel å anse som annonselenker ettersom at vi kan motta betaling for trafikken nettbutikken får fra oss. Les her om hvordan vi finansierer nettsiden. Vi ønsker alltid å forbedre oss, send oss tilbakemelding her, eller vurder denne artikkelen ved hjelp av stjerne-rangeringer i bunnen av siden.

Forbrukeren har valgt 12 smarte bordlamper de liker best

Utlistingen er 100% basert på brukere sine anmeldelser.

Finn dagens beste pris på produktet du ser etter.

# Produkt
1 LEDVANCE SMART+ WiFi Decor Twist bord svart - Beste tilbakemeldinger!
2 LED-bordlampe Pila med RGBW-fargeveksling - En god nummer to
3 LED-bordlampe Moa med RGBW-funksjon, hvit

Vi har lar brukerne våre gi tilbakemeldinger på 49 smarte bordlamper. Nedenfor viser vi deg de 12 som kommer best ut. Kåringen av beste smarte bordlampe er for øyeblikket basert på 1 anmeldelser fra brukerne våres. Listen oppdateres i sanntid.

Slik viser vi de mest populære smarte bordlampene

  1. Vi legger til alle bordlampene vi finner i norske nettbutikker.
  2. Vi lar brukerne våre rangere produktene mellom 1 og 5.
  3. Du som leser artikkelen får se hvilke produkt som er rangert på topp i følge brukerne våres akkurat nå. Les mer om hvordan forbrukertestene våres fungerer her.

Skal du kjøpe smart bordlampe på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Lampegiganten.

Dimbar Piala LED-bordlampe er en multifunksjonell, fleksibel og universell lyskilde, som kan brukes som et atmosfærisk bakgrunnslys eller som nattbordslys. Den har flere funksjoner, for eksempel CCT og RGBW fargeendring med fjernkontrollen. Lampens design er elegant og sokkelen er laget av metall.

kr 899
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Moa LED-bordlampen er en perfekt løsning for å fremheve spesifikke objekter eller oppholdsrom. Den kan også brukes som atmosfærisk bakgrunnsbelysning, for eksempel. Fargeendringsfunksjonen lar deg skape den perfekte stemningen med bare ett klikk. Moa LED-bordlampen drives av et innebygd oppladbart batteri som varer opptil 5 timer på en enkelt lading!

kr 1099
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Moa LED-bordlampen er en smart kontrollerbar belysningsløsning for å fremheve spesifikke objekter eller oppholdsrom. Den kan også brukes som atmosfærisk bakgrunnsbelysning, for eksempel. Takket være RGB-fargeendring og CCT-funksjon, kan lampen justeres for å passe til stemningen i rommet eller objektet som lyser. Moa har en berøringssensor på toppflaten, som lar deg bytte mellom moduser og justere lysstyrken.

kr 1099
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Med Globe LED bordlampe kan du skape den perfekte atmosfæren for enhver anledning. Denne stilige, halvsirkulære designen er perfekt for ethvert oppholdsrom og vil gli lett inn i møblene dine. Sokkelen er gjennomsiktig og lampen kommer i en rekke farger for å matche stilen din.

kr 1099
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Decor Twist LED bordlampe er et dekorativt design som kan styres av en smarttelefon eller nettbrett. Den har LEDVANCE SMART+ WiFi-teknologi, som lar deg kontrollere lysstyrken, fargen og andre innstillinger på lampen fra hvor som helst i verden. Decor Twist LED-bordlampen er laget av stål med hvit finish og har et justerbart hode som kan roteres opptil 180 grader.

kr 1199
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Decor Wood bordlampen er en alt-i-ett belysningsløsning med tre- og lakkfinish. Denne lampen har et smart kontrollalternativ som lar deg slå den på eller av, endre fargen eller justere lysstyrken fra smarttelefonen. Den fungerer med hjemmets Wi-Fi-nettverk, slik at du kan kontrollere den fra hvor som helst.

kr 1099
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Frattina-C er en moderne LED-bordlampe med flat design og smart teknologi. Lampen har en intuitiv og brukervennlig betjening, og kan styres ved hjelp av gratisappen. Med sitt moderne utseende og innovative funksjoner er Frattina-C et perfekt tillegg til ethvert hjem.

kr 1143.91
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

EGLO connect Marghera-C er en sofistikert LED-bordlampe, som kan styres via fjernkontrollen eller smarttelefonen din. Lampen er utstyrt med en høykvalitets LED-lyskilde, som gir deg et varmt og innbydende lys. Med sitt moderne design vil lampen være et blikkfang i stuen eller kontoret.

kr 1038.76
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

EGLO connect Optica-C er den perfekte bordlampen for hjemmet ditt. Den er smart, den er vakker, og den er kontrollerbar via Bluetooth. Denne moderne LED-lampen har en linseformet skjerm laget av opalglass støttet av en delikat stålramme med en matt nikkelfinish. EGLO connect Optica-C er tilgjengelig i tre farger: hvit, svart og kobber.

kr 1490.54
Vis i butikk
Dagens beste pris: lampegiganten.no

Lysstyring med bevegelsesensor (se video)

Dette bør du se etter når du skal kjøpe en smart bordlampe

Det finnes en rekke ting du kan se etter når du kjøper en smart bordlampe.

For det første bør du sjekke om lampen kan kontrolleres med stemmestyring eller en app, slik at du enkelt kan slå den av og på og endre lysstyrke og fargetemperatur.

Du bør også sjekke om lampen kan integreres med andre smarte enheter i huset, og om den har innebygde sensorer som kan registrere bevegelse eller lysnivå.

I tillegg bør du se etter lampen har en god kvalitet på lyset, og om den er energieffektiv (spesielt hvis den har LED-pærer).

Til slutt bør du sjekke om lampen har gode brukeranmeldelser og om den har en god pris sammenlignet med andre lampetyper.

Fordeler og ulemper med smarte bordlamper

Tabellen oppsummerer ulike fordeler og ulemper ved valg av smarte bordlamper.

FordelerUlemper
Kan kontrolleres via en app eller en smart enhetKan være dyrere enn tradisjonelle lampetyper
Tilbyr tidsplanleggingKan kreve mer avansert installasjon
Kan kontrolleres via stemmekommandoerKan kreve at du har et smart hjemmenettverk
Integrerbar med andre smarte enheter og tjenesterKan være avhengig av internettilgang
EnergieffektivKan være mer sårbar for sikkerhetsproblemer
Justerbar lysstyrke og endring av fargerKan være avhengig av smartenheter for å fungere som ønsket

Ofte stilte spørsmål og svar om smarte bordlamper

Smarte bordlamper er lampetyper som kan kontrolleres og tilpasses via en app eller stemmestyring, og som kan integreres med andre smarte enheter i huset. De kan ha innebygde sensorer som kan registrere bevegelse eller lysnivå, og kan ofte tilpasses med forskjellige fargetemperaturer og lysstyrker.

Det finnes mange fordeler ved å bruke smarte bordlamper. For det første kan de kontrolleres med stemmestyring eller en app, noe som gjør det enkelt å slå av og på, endre lysstyrke eller fargetemperatur uten å måtte gå til bryteren. De kan også integreres med andre smarte enheter i huset, slik at du kan sette opp automatiseringer (for eksempel å slå på lampen når du kommer hjem). Smarte bordlamper kan også ha innebygde sensorer som kan registrere bevegelse eller lysnivå, noe som gjør at lampen kan tilpasse seg omgivelsene automatisk. I tillegg kan smarte bordlamper være mer energieffektive enn tradisjonelle lampetyper, spesielt hvis de har LED-pærer.

Det finnes også noen ulemper ved å bruke smarte bordlamper. For det første kan de være dyrere enn tradisjonelle lampetyper. De kan også avhenge av en Internettilgang for å fungere optimalt, noe som kan være problematisk hvis nettverket går ned. Smarte bordlamper kan også ha lavere kvalitet på lyset sammenlignet med tradisjonelle lampetyper. Til slutt kan de være mer komplekse å sette opp og bruke enn tradisjonelle lampetyper, spesielt for personer som ikke er vant til å bruke smarte enheter.

Ja, mange smarte bordlamper kan integreres med andre smarte enheter i huset, slik at du kan sette opp automatiseringer eller kontrollere lampen med andre enheter. Dette kan gjøres gjennom en app eller en smart hub, som samler alle smarte enheter i huset på ett sted.

Mange smarte bordlamper kan kontrolleres med stemmestyring, enten via en stemmestyrt assistent som Google Assistant eller Amazon Alexa, eller via en app som har stemmestyring. Dette gjør det enkelt å slå av og på lampen, endre lysstyrke eller fargetemperatur uten å måtte gå til bryteren.

Gi din vurdering av artikkelen

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 12

Ingen vurderinger hittil

Inneklimapriser
Logo